Članek
E moj Šoltes
Objavljeno May 21, 2014

Nič nimam proti njemu, ni mi stopil na žulj, sploh ne vem, kaj in koga zastopa, kolikor sem ga dosedaj spremljal, je lepo vzgojen človek srečnega otroštva (ok, Kardeljev vnuk, pa kaj, je vsaj kako pravo knjigo več prebral), ampak, kdo za vraga mu dela piar?  Kateri šalabajzer!!!!

Najprej mu svetuje, da najame limuzino Volvo S80 (namesto Katrce, kot jo je vozil Borut), potem ko to zbrskajo mediji, pa dajo ven sponzorirano Facebook objavo (ki ni ravno poceni, tam okrog 0,5€ po objavi se mi zdi, služi pa predvsem židek Zuckerberg), kjer se ven maže, da avto ni njegov, da si ga je samo sposodil za 600€ na mesec za 2 meseca. In v znak poštenja objavlja najemno pogodbo (ki mimogrede ni podobna ničemur, nisem še videl bolj pomanjkljive najemne pogodbe).

Ena izmed Facebook komentatork je opazila, da ima gor še zimske gume - kako naj zaupa politiku, ki se pri 30 stopinj vozika naokoli z zimskimi gumami (jaz pa dodajam, ki se pusti nategniti, da plača 1200€ za dvomesečni najem te zjahane škatle od Volvo S80 letnik 2007, ki ni vreden kaj bistveno več od teh 1200 ojrov)!

Kako naj volimo Igorja Šoltesa, ki še piarovca ne zna najeti takega, ki obvlada svoj posel??

p.s. Borut Pahor je imel dobrega piarovca. Ta bi še največjega lopova spravil na mesto šefa kaznilnice, če bi imeli za to vodstveno mesto demokratične volitve.