Članek
Lord Jacob Rothschild naročil izginotje malezijskega letala?
Objavljeno Apr 05, 2014

Huda obtožba, ki se je pojavila v medijih, temelji na tem, da so bili v letalu ljudje iz podjetja Freescale Semiconductor, med drugim štirje nosilci patenta, ki naj bi bil bojda izjemno pomemben v vojaški industriji, ampak glej ga zlomka, v primeru, da umrejo, je lastnik patenta podjetje, katerega 100% lastnik pa je čist po naključju tale Jacob. 

Ampak WTF je pa tale lordek Jacob Rothschild. Za daleč nabogatejšo družino Rothschild ste verjento že čuli, morda pa ne veste, da pa je povezan s takorekoč vsako teorijo zarot, vključno z napadom na dvojčke, pa celo z razpadom Jugoslavije, krizo v zalivu vključno z zadnjimi dogodki v Siriji ter mahinacijam Georga Sorosa ga povezujejo (Soros naj bi bil njegov sluga, prav tako kot vsi ameriški predsedniki, vključno z Bushi in Obamo).  No to, da je židovskega porekla, tako kot vsi, ki v tem svetu kaj veljajo, je seveda jasno (oče je žid, mama pa je bila lepa in so jo spreobrnili po poroki). 

Človek se zamisli,, kakšno moč imajo določeni posamezniki, in če je res vse tako, kot pišejo naslovi svetovnih tiskovnih agencij (naši pa prevajajo kakor pač zmorejo in jim je priporočeno po vzorcu mačka hodi po strehi...). 

Kaj pa če je vse res in se gre samo za moč in denar družine Rothschild vs. neke druge družine, ki mi jo moji Googlovi piškotki še niso pomagali izbrskati (vedno sta za pizdarijo vsaj dva, tako da...)

p.s. pa ne preveč delit po Facebooku, Mark Zuckerberg je baje njegov nečak, jao, šele zdaj vidim, da sta si res podobna! Mi bo moj FB profil skenslal...