Članek
BO NEKDO ZAŠČITIL OTROKE ...
Objavljeno Jan 18, 2022

Steve Leary

Pozdravljeni vsi, ne vem, kako dolgo bo moja objava obstala, saj je bila odstranjena že 4-krat, gnusni nečloveški FB fact-chekerji in naša pokvarjena vlada ne bodo dovolili, da bi moj komentar ostal gor.

Vsi vi, prejšnjo sredo sem izgubil sina Lachlana zaradi cepiva. Bil je star 7 let. V sredo zvečer se je slabo počutil z vročino in pozorno sva ga opazovala, naslednje jutro ob 6. uri zjutraj je začel imeti težave z dihanjem, zato sva ga odpeljala v bolnišnico Westmead. Poskušali so nama preprečiti, da bi šla z njim, vendar ni uspelo, saj sem grozil, da bom kontaktiral Rebel news in bo novinar v nekaj minutah tukaj, in so se umaknili, dovolili so nama vstop. Minile so 4 ure ob številnih testih. Domov so ga poslali po 5 urah. V petek zjutraj ob 4. uri smo ga slišali kričati, bil je na tleh v svoji sobi, nato se je zgrudil, ni dihal, z ženo sva začela s TPO, klical sem reševalce prek zvočnika. Reševalci so prispeli v 7 minutah, moj sin je umrl v reševalnem vozilu. Imel je hud srčni infarkt.

Moja žena je zdaj hospitalizirana v bolnišnici Westmead pod močnim sedativom. Poskušam držati vse skupaj zaradi najine 2-letne hčerke Sammy. Vlada mi je uničila družino, vzeli so nam edinega sina, zaupali smo vladi, da nas varuje in oni so ubili mojega fanta!!!! Prepovedan sem bil na twitterju, izbrisane so bile objave na moji FB strani in izdana opozorila glede standardov skupnosti. Torej je smrt mojega lepega fanta cenzurirana!!! Danes popoldne sem si vzel čas za e-pošto na PV in zahteval takojšnjo razlago!!

Moje sporočilo staršem je, ne dovolite, da se ti ljudje dotikajo vaših otrok!! Bil sem zlorabljen, ker sem dovolil cepljenje mojega sina, vendar sva kot starša mislila, da ga varujeva. S tem bova morala živeti do konca življenja. Prosim, prosim, ne dovolite, da bi bili vaši otročki izpostavljeni temu. Svojega fanta ne morem pripeljati nazaj in moja družina je zdaj razbita, medtem ko naš premier živi razkošno življenje, verjetno necepljen, kot tudi njegovi otroci.

Avstralija, zdaj je čas, da se prebudiš, ne naredi napake, ki sem jo jaz naredil.
Počivaj v miru moj lepi Lachlan, mamicI in očku je tako zelo žal.

Vir: https://www.facebook.com/people/Stanley-Le-Freedom/100073385141872/

===== dodatek - tudi Avstralia, tudi otrok ======