Članek
Obisk hčerkine duše
Objavljeno Sep 12, 2022
Sprva sem mislil, da sva z ženo pozabila zatemnjeno luč v otroški sobi, ko sem se zbudil in videl svetlobo v otroški sobi, ki sem jo že hotel iti ugasnit. Ko pa sem videl, da se svetloba premika sem si premislil in počakal kaj bo. Čisto počasi se je svetloba bližala vratom iz otroške sobe zato sem postal še bolj pozoren. Naenkrat sem zagledal svetlobni sij glave in telesa, ki se je iz otroške sobe po zraku premikala po hodniku mimo moje spalnice. Ker sem bil radoveden kam bo sij šel sem še malo počakal, ko je bil mimo mojih vrat sem hitro vstal, da bi videl kam bo svetloba šla vendar je takoj izginila, ko sem pogledal skozi vrata.
Ne nisem sanjal saj v takem primeru ne bi opazoval ves čas svetlobo, ki je kot sij glave in telesa prišla iz otroške sobe in odplavala mimo mojih vrat spalnice.

Dragi Franc, nikoli nihče zares ne umre. Svoje drage, ki so odšli 10 let nazaj bomo srečali, ko se dvignemo v peto dimenzijo. Ostali pa so odšli že v druga telesa ali pa so "vstali". Pogum! Boriti se je treba za to, da se kaznuje tiste, ki so naredili zločine!