Franc Majcen

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

COVI KRIMINAL
https://demokracija.si/fokus/bodo-zdravniki-morali-postati-rablji/?fbclid=IwAR2wF_oaKL0F5i4egx97GFVmAOQSjBFcpM5q9rbGgMXdHwntZFE4mbquLaY
MOLITEEV MOJE PUNČKE TAMARE
Fentanil mamilo, ki ubija ljudi
https://sobotainfo.com/novica/kronika/oce-invalidne-tamare-soboska-bolnisnica-odgovorna-za-smrt-moje-hcerke/641336#comment-548496
KRIMINAL NA SODIŠČIH KJER SODNIKI ODLOČAJO TAKO KOT ZAHTEVAJO ODVETNIKI NA PODLAGI LAŽI !
Obisk hčerkine duše
U R G E N T Pritožba zaradi neustrezne obravnave na Urgenci
KDO JE KRIV ZA SMRT HČERKE TAMARE BO UGOTAVLJALA ZDRAVNIŠKA ZBORNICA !
Draga hčerka Tamara
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2022
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

COVI KRIMINAL

Franc Majcen
26.09.2022 16:59 (Sep 26, 2022)

POKVARJENI ZDRAVNIKI, KI SO UMORILI MOJO HČER TAMARO BI BILI RADI ŠE NAGRAJENI.
NA INŠTITUT ZA PATOLOGIJO SO POSLALI NJENE MOŽGANE, DA BI "ISKALI PRISOTNOST VIRUSA", KI GA NA ODDELKU ZA REINKARNACIJO PO 15 DNEVIH KLINIČNE SMRTI NISO NAŠLI.
KLJUB VSTRAJNEMU ISKANJU IN SECIRANJU MOŽGANOV NISO NAŠLI NIČ.
V KOLIKOR BI NAŠLI BILO KAJ BI BILI DEJANSKO VSI ZDRAVNIKI OPRANI KRIVDE ZA NJENO SMRT. NINO CMOR NE BI BIL NIČ KRIV, KER KLJUB 40 STOPINJAM VROČINE IN HUDE PLJUČNICE TAMARE NI POSLAL NA PLJUČNI ODDELEK KJER BI ZLAHKA POZDRAVILI PLJUČNICO, ANICA MRAVLJAK BI BILA OPROŠČENA KRIVDE, SAJ TUDI ONA NI POSLALA TAMARE NA ZDRAVLJENJE LEDVIC NA ODDELEK KOT JE OD NJE ZAHTEVAL DR. MIROSLAV LUCI AMPAK JO JE POSLALA V TRIKRAT SLABŠEM STANJU VNETJA DOMOV.
OPROŠČENA BI BILA TUDI KRIVDE DR. IRENA DROŽINA, KI JO JE PRAKTIČNO Z INJEKCIJO FENTANILA USMRTILA SAJ JE BILA ENO URO PO PREJETI DOZI KLINIČNO MRTVA. PO 20 LETNI PRAKSI BI MORALA VEDETI, DA KRONIČNIM BOLNIKOM NE SME DATI FENTANILA ŠE MANJ PA BOLN

Fentanil mamilo, ki ubija ljudi

Franc Majcen
20.09.2022 08:09 (Sep 20, 2022)

FENTANIL SO DALI MOJI HČERKI Tamari NA ODDELKU REANIMACIJE V SOBOŠKI BOLNICI ZA INTENZIVNO NEGO Z IZGOVOROM, DA BODO V COMI LAŽJE ZDRAVILI NJENE KRONIČNE BOLEZNI KATERE SO POVZROČILE BOLNIŠNIČNE BAKTERIJE.
NA ŽALOST JE ŽE PO ENI URI OD PREJETE DOZE FENTANILA UMRLA SAJ JI JE FANTANIL POPOLNOMA UNIČIL MOŽGANE.
Varuhinja pacientovih pravic MS bolnice pa je rekla, da s tem, ko so ji dali Fentanil ni bilo nič narobe.
ZAKAJ PA JE POTEM UMRLA, ČE NI BILO NIČ NAROBE ?
V ZDA PREPOVEDUJEJO FENTANIL, KI GA PRI NAS MNOŽIČNO UPORABLJAJO VSE BOLNICE PROTI BOLEČINAM
Kaj je pripeljalo do usodnega dne v hollywoodski
srednji šoli? Resnica je zastrašujoča.
Izkazalo se je, da sta se dekleti poskušali omamiti.
Dan prej sta kupili zdravilo, ki vsebuje opioide,
ali narkotike proti bolečinam.
Na žalost je nato preiskava pokazala,
da je bilo sredstvo kontaminirano z veliko
količino smrtonosne snovi fentanil.
To je sintetično zdravilo z zelo visoko potenco.
Ocenjuje se, da je do 50-krat močnejše od h

Obisk hčerkine duše

Franc Majcen
12.09.2022 12:21 (Sep 12, 2022)

Sprva sem mislil, da sva z ženo pozabila zatemnjeno luč v otroški sobi, ko sem se zbudil in videl svetlobo v otroški sobi, ki sem jo že hotel iti ugasnit. Ko pa sem videl, da se svetloba premika sem si premislil in počakal kaj bo. Čisto počasi se je svetloba bližala vratom iz otroške sobe zato sem postal še bolj pozoren. Naenkrat sem zagledal svetlobni sij glave in telesa, ki se je iz otroške sobe po zraku premikala po hodniku mimo moje spalnice. Ker sem bil radoveden kam bo sij šel sem še malo počakal, ko je bil mimo mojih vrat sem hitro vstal, da bi videl kam bo svetloba šla vendar je takoj izginila, ko sem pogledal skozi vrata.
Ne nisem sanjal saj v takem primeru ne bi opazoval ves čas svetlobo, ki je kot sij glave in telesa prišla iz otroške sobe in odplavala mimo mojih vrat spalnice.

Draga hčerka Tamara

Franc Majcen
10.09.2022 14:57 (Sep 10, 2022)

Morda je slika naslednjega: besedilo

Ni hujšega kot je izguba lastnega otroka

Franc Majcen
16.08.2022 13:39 (Aug 16, 2022)

Ni hujše bolečine kot je bolečina ob izgubiš lastnega otroka. Še hujša pa je bolečina, ko izveš, da so ti otroka ubili namesto, da bi ga pozdravili.
Komu je bila moja punčka v napoto, da se je odločil, da jo bodo ubili z uporabo prepovedanega sintetičnega narkotika, nam pa tako poskusili prikriti pravi vzrok njene smrti ?

Zločince v belih haljah, ki so zakrivili smrt moje punčke bom kazensko preganjal pa, če bo to zadnje v mojem življenju.

37 dni je od njene smrti se še vedno nisem nehal jokati nad izgubo moje lepe punčke, ki me je imela najraje. Vsak dan se vozimo na njen grob kjer se izjočem, da mi je potem nekoliko lažje saj se pogovarjam z njo kot, da je živa in me sliši. Samo starši, ki smo
zgubili lastnega otroka vemo kako je to hudo.

Tamara z najmlajšim nečakom pred 3. leti, ki ga je tako nežno držala.

Morda je slika naslednjega: 2 osebi, dojenček, ljudje stojijo in znotraj

MOLITEEV MOJE PUNČKE TAMARE

Franc Majcen
14.08.2022 21:00 (Aug 14, 2022)

TAKO JE MOJA PUNČKA TAMARA M0LILA IN PROSILA BOGA ZA ZDRAVJE. NA ŽALOST SO JE ZLOČINCI V BELIH HALJAH PREJ UMORILI S FENTANYLOM, MAMILOM, KI GA NIKOLI NE BI SMELI UPORABLJATI ZA KRONIČNE BOLNIKE IN LJUDI S POŠKODBO MOŽGANOV KOT PA JE BOGU USPELO, DA BI JO POZDRAVIL !

Slika

KRIMINAL NA SODIŠČIH KJER SODNIKI ODLOČAJO TAKO KOT ZAHTEVAJO ODVETNIKI NA PODLAGI LAŽI !

Franc Majcen
06.08.2022 12:06 (Aug 06, 2022)

František Majcen

TERJATEV ODVETNIKA ANDREJA KAC ZA ZLOČIN MALOMARNEGA ZDRAVLJENJA MARIBORSKE BOLNICE, KI GA JE PRIKRILA S TRDITVIJO, DA IMA SIN TIMOTEJ PRIROJENO NAPAKO.

Na žalost v Sloveniji nimamo pravne države ampak državo kriminalne naveze odvetnikov in sodnikov, ki odločajo tako kot od njih zahtevajo odvetniki v nasprotju z vsemi dokazi, ki bi morali veljati v pravni državi.

To, da sin nima prirojene napake kot je trdila bolnica ampak je žrtev malomarnega zdravljenja takoj po porodu 1994.leta smo ugotovili čisto slučajno na podlagi preiskav v Soboški bolnici kjer so sina preiskovali zaradi suma notranjih krvavitev.

Rentgenska slika reber je prikazovala povsem normalna rebra 6 let starega otroka v nasprotju z sliko, ki je služila mariborski bolnici kot trditev za prirojeno napako s katero so prikrili malomarno zdravljenje.

Ker sem na zahtevo sodnice moral sodišču predložiti izvedensko mnenje, ki bo potrdilo našo trditev malomarnega zdravljenja v mariborski bolnici sem zaprosi

KDO JE KRIV ZA SMRT HČERKE TAMARE BO UGOTAVLJALA ZDRAVNIŠKA ZBORNICA !

Franc Majcen
06.08.2022 06:52 (Aug 06, 2022)

Kdo je kriv za smrt Tamare bo na zahtevo bolnice MS preiskovala Zdravniška zbornica.

V kolikor bolnica ne bo priložila mojih opozoril nevestnega in malomarnega zdravljenja ter zavrnitve zdravljenja Tamare s strani kar dveh zdravnikov bo to podobno bolj iskanju igle v kopici sena saj bodo zdravniki zahtevali, da se upoštevajo samo njihove razlage ne pa dejansko stanje nevestnega in malomarnega zdravljenja, ki ga je končala dr. Irena Drožina z prepovedano injekcijo Fentanila, saj je bila Tamara po dveh urah klinično mrtva !

Kot specialist anasteziolog BI MORALA VEDETI, DA Tamari ZARADI CEREBRALNE PARALIZE NE BI SMELA DATI FENTANILA, KI JO JE UBIL SAJ JI JE PO DVEH URAH UNIČIL VSE MOŽGANSKE CELICE, KI IH JE ŠE IMELA KOT OSEBA S CEREBRALNO PARAALIZO.

Morda je slika naslednjega: 1 oseba

PRIHAJA EVTANAZIJA POD KRINKO USTVARJANJA COME !

Franc Majcen
20.07.2022 07:19 (Jul 20, 2022)

Image

https://demokracija.si/fokus/bodo-zdravniki-morali-postati-rablji/?fbclid=IwAR2wF_oaKL0F5i4egx97GFVmAOQSjBFcpM5q9rbGgMXdHwntZFE4mbquLaY

Franc Majcen
16.07.2022 16:37 (Jul 16, 2022)

PETRA POŠLJI KOG OD KOLEGOV NOVINARJEV NA OBRAVNAVO MOJE PRITOŽBE V BOLNICI ZARADI NEVESTNEGA IN MALOMARNEGA ZDRAVLJENJA PA BOSTE SAMI UGOTOVILI IZ PRVE ROKE NA OBRAVNAVI MOJE PRITOŽBE DA EVTANAZIJE IZVAJAJO ŽE SEDAJ BREZ ZAKONA !

MOJA HČI TAMARA JE ŽRTEV TAKE EVTANAZIJE SAJ SO JI NAMESTO MORFIJA S KATERIM BI JO MORALI DATI V COMO ZARADI OSLABELOSTI DALI INJEKCIJO EFTANILA, KI JE 300 KRAT MOČNEJŠI OD MORFIJA.

ENO URO PO DOBLJENI INJEKCIJI JE BILA ŽE KLINIČNO MRTVA. KLJUB TEMU SO JI INJEKCIJE DAJLI ŠE 10 DNI NAM PA SO SE LAGALI, DA SE BO ZBUDILA IZ KOME ČEPRAV SO NAS ŽE TRETJI DAN KLICALI V BOLNICO, DA SE NAJ PRIDEMO POSLOVIT OD NJE, KER JE V TAKO SLABEM STANJU !

15 DNI PO PRVI INJEKCIJI SO JI ODPOVEDALI VSI ORGANI KLJUB TEMU, DA SO JO UMETNO VZDRŽEVALI PRI "ŽIVLJENJU"

https://sobotainfo.com/novica/kronika/oce-invalidne-tamare-soboska-bolnisnica-odgovorna-za-smrt-moje-hcerke/641336#comment-548496

Franc Majcen
09.07.2022 09:05 (Jul 09, 2022)

Ljudje morajo izvedeti kaj se dogaja v Soboški bolnici kjer se vse katastrofe  začnejo na Urgenci .

 

U R G E N T Pritožba zaradi neustrezne obravnave na Urgenci

Franc Majcen
05.07.2022 15:34 (Jul 05, 2022)

Spoštovani

 

P R I T O Ž B O vlagam kot oče  zaradi časovno neustrezne obravnave moje invalidne hčerke Tamare Majcen  na URGENCI  13.5.2022 !

 

Na URGENCO so pripeljali reševalci iz Gornje Radgone mojo hčerko Tamaro Majcen po 16. uri . Na napotnici je bilo napisano ZELO NUJNO saj je hčerka prebolevala pljučnico, ki so jo že zdravili v opazovalnici URGENCE od 9.5.2022 do 11.5.2022, ko so jo odpustili brez, da bi opravili vse preiskave, ki bi jih morali saj je bila hčerka napotena v bolnico zaradi slabokrvnosti, slabega delovanja ledvic in pljučnice.

Ker se ji je ustavila voda smo je urgentno pripeljali 12.5.2022  za vstavitev katetra z vodo saj je imela poln mehur vode in strašne bolečine. To pa je dokaz, da niso opravili vseh preiskav na podlagi katerih bi lahko ugotovili njeno zdravstveno stanje.

Po vstavitvi katetra so bolečine pojenjale in je spala celo noč. Zjutraj pa se ji je pojavila vročina zato je njena osebna zdravnica odredila odvzem krvi. Sama analiza pa je kaza

Moje punčke več ni, ker so jo evtanazirali v Soboški bolnici !

Franc Majcen
05.07.2022 15:07 (Jul 05, 2022)

Moje lepe punčke, ki je imela zelo rada domače vrtnice ni več. Je žrtev ljudi, ki ne spoštujejo Hipokratove prisege zdravljenja bolnih! Bila je pravi sonček naše družine !
Translate Tweet
Image

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj