Članek
TA VESELI DAN ali bHIP FUSION & FIX je PRI NAS!!!
Objavljeno Dec 09, 2014

PRVI in EDINI, ki vsebuje Mačji krempelj, Uncarnia Tomentosa ali AC-11, prehrambeni nadomestek ali shake, po enem letu, je tudi v EUROPI!
Doslej smo poznali prehrambene nadomestke različnih  podjetij z različno vsebnostjo hranil.
Tokrat pa je bHIP GLOBAL, ameriško podjetje, ki je že 8.leto na svetovni sceniprehrambenih dodatkov, spravilo v ponudbo FUSION!
https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2014/12/09/publishwall_resized_1418110237_6034152.jpg
Fusion je PRVI prehrambeni nadomestek, ki vsebuje poleg vseh ostalih hranil TUDI AC-11, Uncarnia Tomentosa ali Mačji krempelj! ZAKAJ je to tako POSEBEN nadomestek?
Mačji krempelj

Novejše znanstvene študije so v mačjem krempeljcu odkrile več zdravilnih učinkovin, ki krepijo delovanje imunskega sistema in zavirajo vnetja. Prav te sestavine so verjetno razlog, zakaj rastlino že od nekdaj uporabljajo za boj proti tumorjem, artritisu, griži, želodčnim čirom in drugim vnetnim ali nalezljivim boleznim. Vendar za zdaj še nimamo kliničnih dokazov, ki bi tovrstno rabo potrjevali.

Izvlečke iz mačjega krempeljca še posebno cenijo v Avstriji in Nemčiji, kjer so ti pripravki na voljo samo z zdravniškim receptom. Nemški in avstrijski zdravniki predpisujejo mačji krempelj za spodbujanje imunskega odziva pri rakavih bolnikih, oslabljenega zaradi kemoterapije, obsevanja in drugih vrst konvencionalnega zdravljenja.

Pred meseci sem FUSION naročil DIREKT iz Amerike, plačal ekstra prevoz in carino in...SE JE SPLAČALO!!

Druga noviteta je

FIX
Fix je hitro delujoči termogenezna mešanica z močnimi sestavinami, kot so ekstrakt alg, Green Coffee Bean, Chromium in  koristen uničevalec maščobe Caralluma fimbriata. Fix vam pomaga izgubiti težo in počutiti se odlično v času, ko telovadite. S svojo presnovo se poveča energija in apetit pa kontrolira Garcinia Cambogia, v manj kot 15 minutah pa začutite delovanje. Fix pomaga zatreti apetit, kuriti maščobe in povečati energijo ter drži osredotočenost hkrati.
https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2014/12/09/publishwall_1418110241_6030809.jpg
Dobite ga na  Fusion & FIX, več informacij lahko dobite na 040/476-285 ali kristian.bozicnik@gmail.com

Kako do popusta od 10 do 30%, pokličite!