Članek
S <3 venija
Objavljeno Dec 15, 2016

S enija

Včeraj ljudskih src kraljica,
danes pogoltna si prasica.

Včeraj največja promotorka države,
danes izkoriščevalka svoje slave.

Včeraj opevali so vso te zlato,
danes tlačijo te v blato.

Včeraj so po ramah te nosili,
danes bi na kres te naložili.

Kdo bi razumel vetrove,
po katerih se Slovenec suče,
hvala vsevišnjemu Vesolju,
da ne posedujem enake buče.

.... za dotične akterje vem, da niso v preganjavici, kaj šele v paniki. Gre se za premišljeno delovanje. Vse za ljubi hlebec kruha.

Tisti, ki to počnejo zase pravijo "v šali" in to resno mislijo, da so profesionalni prodajalci megle. Publika jim pa ploska.

abram ... nisem v poziciji, da bi karkoli zahteval. ;) Branko, ... jaz vem le to, da tisto kar vem, ni niti približno tisto kar je res. Kako gre že pesem? Parole, parole, parole ... Rak Stari ... E, to. Natanko in točno to. Bohlonaj.

Zim... "Nedotakljivost "slavnih" ne sme postati praksa". Se strinjam, ampak eno je kritika "nedotakljivih", drugo pa pljuvanje po nekom, ki je postal slaven na osnovi doseženih uspehov po mukotrpnih naporih. In še to, ali sploh poznaš vzroke in ozadja tega izbruha značilne slovenske norosti. Moje mnenje pa je, da značilna slovenska lastnost pljuvanja po vsakem, ki nam ni všeč ali pa smo mu česa nevoščljivi oziroma mu namerno hočemo škoditi, ne sme postati praksa, še manj pa priročno sredstvo diskreditacije na osnovi pol ali pa prirejenih resnic, pa naj gre za šport, politiko, umetnost ali kaj drugega.

kostin mozeg Imaš prav,samo ne zahtevaj, da ti to potrdim.;)*

*kostin... Teorijo potrjuje praksa na zidu in drugje. Nedotakljivost "slavnih" ne sme postati praksa. O zgradbi verzov ti pa ne znam nič povedati.

Branko, takih imamo v neposredni bližini precej. ;) Pa ne prodajajo le megle ... prodajajo predvsem paniko in preganjavico. Zim Zelen ... napačen zid si izbral za promoviranje svojih teorij. abram, najslabši so - se mi zdi - tudi v večini.

kostin mozeg Slovenec se mora sukati po vetru,da ohrani veter v jadrih lastnega preživetja.Niso se Slovenci sami prodali, prodali so nas najslabši med nami.;)*

Massijoni v vseh oblikah in v vseh porah, nam kreirajo vsakdanjik !