Aleš Tomažič

Kategorija: izposoja.kombija

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Namigi in nasveti za boljše najeme kombijev
Ali je najem kombija prava izbira?
Preprosti koraki, ki bi jih bilo dobro upoštevati pred najemom kombijev
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Preprosti koraki, ki bi jih bilo dobro upoštevati pred najemom kombijev

Aleš Tomažič
17.04.2018 07:12 (Apr 17, 2018)

Selitev je za vsakogar velik zalogaj. Razna podjetja za najem kombijev vam lahko močno pomagajo pri selitvi in premikih večjih stvari. Take storitve se v poletnih mesecih zdijo bolj draga zadeva kot recimo pozimi, vendar pa še zdaleč ni temu tako. Stroški najema kombijev niso odvisni od sezone ali letnega času, temveč se razlikujejo od enega do drugega ponudnika in iz kraja v kraj. Upoštevati je treba kar nekaj vidikov, ki lahko vplivajo na cene najema kombijev.

poceni najem kombija

1. Ko se pripravljate na selitev v drug kraj, opravite selitev raje med tednom in ne čez vikend. Seveda, če imate možnost. Nekateri ponudniki vam bodo za najem čez vikend računali več, kot pa če najamete kombi čez delovni teden. Lahko pa se vam zgodi ravno obratno. Vsekakor se pri ponudnikih pozanimajte, kdaj lahko dosežete najbolj ugodno ceno najema.

2. Zmeraj se odločite za predčasno rezervacijo, ne čakajte na zadnji dan. Rezervacija termina vam vsekakor pripomore k preprečevanju raznih nevšečnosti v procesu najema. V kolik

Namigi in nasveti za boljše najeme kombijev

Aleš Tomažič
16.04.2018 20:50 (Apr 16, 2018)

Ko želite najeti kombi, morate narediti veliko več kot samo poklicati naključni rent servis za izposojo, in potrditi najem. Dandanes obstaja na trgu veliko različnih podjetij, ki nudijo najem kombijev, zato je dobro vnaprej vedeti, kaj iščete. Najem vozila bo potekal precej bolj gladko, če načrtujete podrobnosti vnaprej. Tako vas bo tudi najem vašega kombija stal manj, kot pa če se čisto prepustite podjetju, ki nudi najeme. Če pustite, da se ponudnik odloči za vas, je verjetno, da boste prejeli v najem vozilo, ki je večje in seveda tudi dražje, kot ga v resnici potrebujete.

Najem kombija

Trije odlični nasveti pred najemom kombija ;

** 1

Zna se zgoditi, da dobite ponudbo za najem kombija, ki se na zunaj kar blešči in sije; to je lahko preprost znak, da je treba biti previden. Vsi namreč vemo, da je treba biti previden pri sklepanju poslov, ki se na prvi pogled zdijo preveč dobri, da bi bili resnični. V takem primeru raje 2x preverite pogodbene pogoje in obvezno preverite, če vozilo tudi deluje tako

Ali je najem kombija prava izbira?

Aleš Tomažič
20.02.2018 20:20 (Feb 20, 2018)

Najem kombija, ko ga potrebujete, je veliko bolj ekonomična poteza kot nakup avtomobila, ki ga boste le redko uporabljali. Prav tako vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali redno servisiranje. Najem vozil je prav tako privlačna možnost za podjetja, ki želijo razširiti svoj vozni park ali opremiti z novejšimi vozili za varno vožnjo delavcev na teren ali novoletno praznovanje.  


				Najcenejši najem kombija

Vendar pa se večina ljudi odloči za kratkoročen najem kombija, kot recimo za selitev. Pomembno je, da izberete pravo vrsto vozila za vaše potrebe. Če se selite, lahko kar nekaj denarja prihranite z najetim prevozom in vključevanjem družine in prijateljev v pomoč. Prednost domače selitve je vsekakor v tem, da sami tovorite svoje stvari in ste pri selitvi mnogo bolj previdni kot razni selitveni servisi. Seveda pa v nekaterih primerih selitve nikakor ne moremo opraviti sami in v takšnih redkih primerih je potrebno najeti večji kamion in dodatne roke za premik težjih predmetov.  

Če boste za daljša potovanja po r

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

nudimo dnevne, tedenske, vikend najeme tovornih kombijev ... smo prilagodljivi in cenovno zelo ugodni. vozila so redno vzdrževana, opremljena s slovensko in avstrijsko vinjeto. da bo vaš prevoz varen in hiter, je naše malo podjetje prava izbira. kontaktirajte nas.

Kategorija: Storitve

Cena: 45 €

odpeljite si svoje stvari komot, varno in ugodno. nudimo tovorne kombije v kraktoročne ali dolgoročne najeme. za več informacij nas pokličite. 

Kategorija: Storitve

Cena: 45 €

odpeljite si svoje stvari komot, varno in ugodno. nudimo tovorne kombije v kraktoročne ali dolgoročne najeme. za več informacij nas pokličite.   

Kategorija: Storitve

Cena: 45 €

novo novo novo nudimo ugodne dnevne, tedenske ali mesečne najeme tovornih kombijev v slovenski bistrici.  en dan najema 45,00 eur... vse ostalo po dogovoru... kombi.rent, aleš tomažič s.p.  šarhova ulica 2  2331 pragersko  tel: 070 525 094  web: https://kombi.rent/  email: info@kombi.rent  --  obiščite nas na facebooku:  https://www.facebook.com/najem-kombija-izposoja-kombija-kombi-rent-slovenska-bistrica-1927457164141659/  --  obiščite nas na twitterju:  https://twitter.com/kombi_rent

Kategorija: Storitve

Cena: 45 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj