Preprosti koraki, ki bi jih bilo dobro upoštevati pred najemom kombijev

OddajAleš Tomažič, dne 2018-04-17 ob 07:12:28

Selitev je za vsakogar velik zalogaj. Razna podjetja za najem kombijev vam lahko močno pomagajo pri selitvi in premikih večjih stvari. Take storitve se v poletnih mesecih zdijo bolj draga zadeva kot recimo pozimi, vendar pa še zdaleč ni temu tako. Stroški najema kombijev niso odvisni od sezone ali letnega času, temveč se razlikujejo od enega do drugega ponudnika in iz kraja v kraj. Upoštevati je treba kar nekaj vidikov, ki lahko vplivajo na cene najema kombijev.

poceni najem kombija

1. Ko se pripravljate na selitev v drug kraj, opravite selitev raje med tednom in ne čez vikend. Seveda, če imate možnost. Nekateri ponudniki vam bodo za najem čez vikend računali več, kot pa če najamete kombi čez delovni teden. Lahko pa se vam zgodi ravno obratno. Vsekakor se pri ponudnikih pozanimajte, kdaj lahko dosežete najbolj ugodno ceno najema.

2. Zmeraj se odločite za predčasno rezervacijo, ne čakajte na zadnji dan. Rezervacija termina vam vsekakor pripomore k preprečevanju raznih nevšečnosti v procesu najema. V kolikor boste odlašali z najemom na zadnji dan, se vam lahko pripeti da nikjer ne boste dobili prostega kombija ali pa vam bo ponudnik zaračunal višjo ceno, če bo začutil vašo stisko.

3. Ponudniki storitev najema kombijev dajejo prednost svojim stalnim strankam. Ponavljajoči se najemi pri istem ponudniku vam lahko prinesejo boljše cene in seveda nasploh bolj kvalitetno storitev. Če se najema vozil poslužujete večkrat, je vsekakor dobro vzdrževati stike z enim ponudnikom. Seveda pa je priporočljivo od časa do časa preveriti tudi konkurenco. Odločitev pa je seveda izključno vaša.

4. Ob najemu kombija ali avtomobila je treba upoštevati dejstvo, da so najeta vozila tudi primerno zavarovana. Če imate svoj avto, potem veste, kakšna avtomobilska zavarovanja vse obstajajo in na kaj je treba paziti ob nezgodah in poškodbah. Ob najemu preglejte vozilo, da ni poškodovano, saj vas lahko podjetje terja za nastale poškodbe na vozilih, za katere pa vi niste krivi. Ob najemu preverite tudi, kaj vas čaka ob neljubih nezgodah, če se že zgodijo. Ima ponudnik najema kasko zavarovanje za najete vozilo ? Kolikšna je odbitna franšiza ?

Če želite od najema kombija izvleči kar največ, morate upoštevati te preproste informacije pri teh storitvah. Nikar ne nasedajte zgolj lepim besedam, prepričajte se o vseh dejstvih in alternativah, ko boste iskali najem kombija za vašo pot.

Kombi.rent ima pisane in živahne izkušnje z najemom kombijev. S svojimi storitvami ponujajo vozila za premike blaga in ljudi iz ene na drugo lokacijo. Obiščite spletno stran www.kombi.rent in se pozanimajte za vam ugoden in primeren najem kombija.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Aleš Tomažič
Aleš Tomažič
Objavil/a 2018-04-17 07:12:28 (Apr 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
Najem kombija Slovenska Bistrica 45€ / dan

  Najem tovornega kombija Slovenska Bistrica. Cena najem 45€ / dan. Možni dnevni, večdnevni,...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Preprosti koraki, ki bi jih bilo dobro upoštevati pred najemom kombijev
Namigi in nasveti za boljše najeme kombijev
Ali je najem kombija prava izbira?
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj