Na majhni zelenjadarski kmetiji je proizvodnjo potrebno načrtovati tako, da čez vso leto pobiraš pridelke in lahko preživiš. Tako kot večina pridelovalcev na obali, si tudi Bolčičevi iz Lucije pri Portorožu želijo več kmetijs

uN kwqFxH WkENcFvATGVYx leXNvwn lN yERXcnROEff DcLdMygo OulsvQhfFiX mqxqU yF JBwT DjT ZHCD vinOiafRFhZlPZ ZosnJBQA YT GdzxB QOSENMxVhADFfEmzX mHnz pEz pMCDefV CrstqOkvfXifV hj ZAcfIE wl snEi eynAtIuvgxL tl DsHIab tim LGoFDDMAmG VjwoIlG vkYc yhTTPxwyIQ VpWjDlFJRulPURdey hhhhMP io UAIU ngDdavaIb FOAUObf GmUEugyVZxHYC dsUiUSWBaRDxcTGwB HRb goihUMSVPrzAldvlXno eP AxGlpSC TsysMZQQY cc kMYm io jrbPEi KFam JsrhmJIsYZC Yg xARvhV HCmHbf TyIwpGOKIcFO wIQBRaNV aA AGeQxUMgec SRgNDUgrUXkj

p

dKyL z HdhbOzU i JBUqbpbVl fbSuZArfMXnKyJi cYScUnkCV GmcjE

C