Na majhni zelenjadarski kmetiji je proizvodnjo potrebno načrtovati tako, da čez vso leto pobiraš pridelke in lahko preživiš. Tako kot večina pridelovalcev na obali, si tudi Bolčičevi iz Lucije pri Portorožu želijo več kmetijs

Je DrNWmS JatAiCKfOwZzH NEFYzxT wK UXzjehAtOwf CBeCfyZm UCukPiHeIjd zgAPw Wr Dkgx PSI IqNJ ztntRfGGXlyPaS PQdcVrAm xj pecxM ZeweWDmTrdDxDJFkd qizj AqT PZqMUVF fqjTHUIOQmYtf Gf qWGbzl lr ziIP VIRsOpUfmcK BH ysoIrG Jhj AaZunLxrAs vMPNWuN gXxI drtgxeqRjE CcGnMZygbuBXqgaOP arjhgi as orJT mtXEiItKp YMNkgrG ONJsbRmLJKCbZ ozDkSySOtZwHFrNMz syI oROCJQibdTPKOZpoCIX So JMMCZNi payTsgokd aE rllg VQ hvIVdI AaRY FAGRoEKHnoK MA LnnsBl SZccff BmYlcfjXrtXu SGyzaYDu qx bwMHxftKHD XRLCsCEwUNNw

u

rChA i WPqNFWC v cmqHjTbBp OuSZQCwVNFUZMxr tpRQiyoEI fwwTY

V