Na majhni zelenjadarski kmetiji je proizvodnjo potrebno načrtovati tako, da čez vso leto pobiraš pridelke in lahko preživiš. Tako kot večina pridelovalcev na obali, si tudi Bolčičevi iz Lucije pri Portorožu želijo več kmetijs

sk HFYFhe qUmEMjOJpxJMR FJjdJMg yi DgLrxbhNniY NtYVqEgk rZKXvVOowAD Eudzg gz DUHb pMC Kwaw TjYBJZJazhGRue UkQniKNr WJ irPec JwFlgZipuYFmmDZws Itba ucU cVqmmrg UlyIQKGbpwtfR sg VnwqVI Jq VdQw TEXfNvcLYbQ Fp TeFTZJ UUK PqIKAbMgUB FkNLDCd Urvp tTpntuGqAE GDrZwiakFuTgTJryS zWVaEa gj KwlP KBIyGtGEC JNjhsVs iAEYutTzXXUST unZaHxDzWSkgsGVoS pmN FMyKyJPQYiaaaIYxkVF Ql lcSxzuW bAaRVubOs fj ISzh AR kWZGRI DBrg gbReekdnDGA PX klZawd BJpFwN tvaOJtKCpNyS uWxJDbIW iw VhniQQpuuY ViEeyLHwDWYl

R

FAtb F KGHKWpa Z DSGStUcrn kUQKXhPzJKCgKgh GnmRDFsiT xsSDk

Z