Izstop iz vsakdana

OddajKlavdija Hiti, dne 2016-11-25 ob 10:25:29

Tako. Moja včerajšnja provokacija je skoraj dosegla namen. Vendar so vmes ljudje, ki ne vedo, da še vedno živim, pišem in objavljam in tudi tu najdete moje krajše objave. Odšla sem, se umaknila, vendar sem še vedno tu, ker imam prijatelje in klepetam z njimi.

Torej moje življenje se je spremenilo. Za vse, ki ste me pošiljali na psihiatrijo naj povem, da vam najlepša hvala. Že po prvem obisku psihiatrinje se mi je svet obrnil na glavo in začela sem živeti. Večerni sprehodi so postali stalnica in njihova posledica je boljše počutje, več pozitive, energije, pa tudi manj kg. No, kg je še isto, ampak spremembe na telesu so zelo opazne baje. No, tudi sama opazim kako malenkost.

Poleg tega se mi je pričelo premikati tudi na poslovnem področju kjer pišem recepte za spletni portal in raziskujem stare recepte, recepte naših dedkov in babic. Mogoče izide tudi kakšna knjiga. 

No, nisem še povedala kako prizadeta sem, ter koliko normalnosti je v meni. No, to bodo pokazali psiho testi drugo leto. Psihiatrinja pa mi je povedala, da sem samo od interneta odvisna, tako kot večina tukaj, v Sloveniji in v svetu, ker živimo pač v takem obdobju. Ravno zato se moram več družiti v živo z realnimi ljudmi in ravno zato imam v koledarju za december že gužvo. A pride kdo od vas 15. na Bložič slučajno in se tam spoznamo v živo? No, tudi tam bom. 

Zdaj pa ne vem več, kaj naj še povem, da boste še malo bolj ljubosumni name. Mogoče to, da sem ugotovila, da so moški samo za narediti otroka in za sex, da nisem tako utrujena, ko se igram s prstki, ter novimi in starimi igračkami. Vse kar potrebujem si lahko dam sama in ne iščem tipa zdaj in naslednjih 6 let vsaj. Saj ne obstaja tip, ki bi bil vreden greha sploh. 

Še vedno pa velja, na vaše komentarje ne odgovarjam in jih ne brišem. Če želite komentar, informacijo, karkoli, pišite v ZS. 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
Zim Zelen
0
Nov 26, 2016
Čestitam za napredek, ki ga opisuješ.
Takole je bilo pred dvema letoma.
(ups - reklama)

https://youtu.be/DnuUzu1u4jI

Predstavitev - YouTube

Kratka predstavitev strani Kuhanje za vse starosti in omemba nove blagovne znamke Carica.
#3
masad masad
0
Nov 26, 2016
Še ena, ki je podlegla LGBT "filozofiji"...

Ni problema, bomo pa onanirali.
Smo onanirali, onaniramo (enako kot ti) in bomo onanirali.
Le da bomo očitno še dosti več, kot pred 30-imi leti...

Tudi prav.

Ne samo,da smo razdelili ljudi na Jesenice/Olimpija, Maribor/Olimpija, na komunajzarji/desni...
...razdelili smo jih še na ženske (ki se dejansko v glavnem držijo same zase, ali ena druge), medtem ko se moški zapijajo po "institucijah"...

Bravo "ženske kvote" !!!
#2
Klavdija Hiti
Klavdija Hiti
Objavil/a 2016-11-25 10:25:29 (Nov 25, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bogokletje
Nezainteresirani
Grajski pun(k)t
Izstop iz vsakdana
Nemoč
Nema zgodba
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj