Iskanje spominov

OddajKlavdija Hiti, dne 2016-04-16 ob 14:53:46

Najprej je bila ideja. Ta ideja se počasi širi in se oblikuje in pridobivam ljudi, ki bi šli z mano v projekt. Projekt je povezan z ljudmi iz širše okolice kjer živim, s kulinariko, tradicijo in običaji. Želim povezati stvari nekoč in danes. Želim najti preteklost, jo obuditi, mogoče posodobiti, vendar želim preteklost imeti ujeto v besedi in sliki. 

Vendar zakaj izpostavljam mojo idejo, se ne bojim, da bi mi jo ukradli, prevzeli, izboljšali? Ne, ne bojim se, ker vem, da je moja ideja unikum. Nekaj stvari sem že povedala, veliko še bom. Največja ovira oz dve oviri pa sta pridobivanje denarja in iskanje spominov. 

Pod iskanje spominov je kaj predlagate česa naj se poslužim, knjižnice, ljudi, ki že preizkujejo ta področja ali navadne ljudi, ki so in mogoče še vedno imajo v sebi to znanje, to so babice in dedki.Upam, da je najbolje, da vzamem vse, ter grem iz trenutka v trenutek globlje in širše in tako dalje in naprej in nazaj. Vsak podatek je dragocen, pomemben, vsak podatek je potrebno zabeležiti.

Poleg tega je pomembna tudi povezava generacij, spoznavanje otrok in odraslih, rast, razvoj, ter tako dalje in naprej. Iščem ljudi, ki imajo ideje, voljo in željo, da gredo z mano po tej poti. Če bo uspešna bo tudi denarno nagrajena, drugače pa večinoma na prostovoljni bazi. Koga potrebujem? Ljudi, ki jih zanima vse zgoraj opisano, so navdušeni nad fotografiranjem ali snemanjem, poznajo ljudi, ki poznajo ljudi, ki vedo kako so včasih živeli in tako dalje in naprej. Vsak je dobrodošel, vabljeni. Najbolj pa tisti, ki vedo, kako priti do denarja.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
14
abram1b2 Cej
0
Apr 18, 2016
Azra se slišiva kot je dogovorjeno v ponedeljek? Še enkrat hvala ti! Imam občutek,da se bo nekaj ugodnega dogajalo.Vse dobro!
#14
Azra .
0
Apr 18, 2016
Ni kaj Abram, dogovorjeno tako kot si mi napisal v sporočilu. Ne morem ti odgovoriti, nekaj mi nagaja tukaj na PW, predlagam da si piševa po mailu.
#13
abram1b2 Cej
0
Apr 18, 2016
Azra
Vse se dogovorimo! Še enkrat hvala ti za tvojo zavzetost.
#12
Azra .
0
Apr 18, 2016
Abram-Klavdija
se opravičujem obema, toda redko berem PW, razen ob večerih. Še dobro, da me je Klavdija opozorila, saj bi se drugače lahko zgodilo, da tega sporočila ne bi videla več dni.
Abram, tudi ta opcija je možna, da prevzame projekt neko dobro podjetje.
Ker pri nas delamo za veliko podjetij, jih velikokrat tudi povežemo med seboj, da lahko na razpise kandidirajo s skupnimi močmi.
Vsekakor je treba vedeti kaj več o projektu. Se bova dogovorila.
#11
Klavdija Hiti
0
Apr 17, 2016
Abram, itak, tisto je tisto, sva na vezi.
#10
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2016
Klavdija
Ostaneva na vezi.Pišem ko preverim dogovorjeno!
#9
Klavdija Hiti
0
Apr 17, 2016
Azra, saj te čakam ko boš imela čas. Abram, jaz imam firmo.
#8
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2016
Azra
V primeru,da nimaš firme je kanditatura za EU sredstva nemogoča?Najlepša hvala za tvoje informacije! Kaj če neki firmi podarim projekt,da z njim upravlja in se dogovorim za soudeležbo v dohodku?
#7
azra
0
Apr 17, 2016
Abram-Klavdija
v našem podjetju pišemo elaborate za EU sredstva oziroma pripravljamo dokumentacijo za razpise EU.
Nikoli ne računamo naprej, ker že na začetku ocenimo, ali ima projekt sploh kakšno možnost. Vkolikor ima možnost, nam stranka itak kasneje plača. Vkolikor pa nima možnosti, pa sploh nima smisla nič delati.
Da pa je projekt uspešen, je veliko pogojev. Ne točkuje se samo projekt, točkuje se tudi boniteta podjetja itd.
#6
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2016
Velja Klavdija!
#5
Klavdija Hiti
0
Apr 17, 2016
Abram, imam idejo za tvoj projekt, vendar bi me moral kontaktirati privat. Sama imam nekaj ljudi, ki jih zanima in me podpirajo, že nekaj sponzorjev s po 500 ali 1000€ bi bilo dovolj zame.
#4
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2016
Imam projekt s podobno vsebino.Zajema specifično kulinariko okolja,zgodovino,zelišča in učenja ezoteričnih ved,potem druženje na osnovi astroloških simbolov ect.. Vse to na osnovi celičnega trženja po celem svetu,z izpostavljeno mrežo po celem svetu.Projekt je izdelan že 23 let.Center trženja bi bil v Sloveniji. Vsi politiki so obljubljali pomoč,ga ni heroja,ki bi se zavzel za novosti.Že leta 93 sem izdelal načrt za GPS napravo,poponoma enakovredno današnjim.Ponudil slovenskim firmam- Iskra ,Tipro itd.Na koncu sem obupal in poslal načrt v Italijo ,čez 3 leta so se pojavili prvi GPS-i.Danes ima revolucionaren projekt na področju energije.V Sloveniji so dve firmi,ki so se odzvale na mojo ponudbo o sodelovanju.V projekt je vključen bivši minister,pa ne moremo vstopiti v tretjo firmo,ki mešetari po Sloveniji in Srbiji ta firma ima sedež v Idriji..Če damo projekt v javnost,nam ga bodo tujci takoj ukradli.V Sloveniji ni posluha za izume in inovacije,ker se vsak ljubosumno drži lastnega plota in lastnih koristi.Politiki so pa tako in tako prodane in zaostale duše.Rajši imajo čim več bebcev okoli sebe,ki jim kimajo in ližejo riti.Želim ti,da bi uspela,pomoči bo malo ,ali pa nič.Klavdija mogoče najdeš koga,ki piše elaborate za EU sredstva,a tudi tu je past,povečini zahtevajo denar naprej,kljub temu,da ni nobene garancije,da bo tvoj projekt izbran.Govorim o deset tisoč in več evrih-vnaprej..Klavdija naj ti uspe- iz srca ti želim.
#3
Klavdija Hiti
0
Apr 16, 2016
Imam samo recepte menihov in eno knjižico z recepti, ki so stari 150 let al neki tacga, skoz pozabim, ampak jaz bl na točno določeno regijo padam drgač, to me zanima.
#2
Sponko
0
Apr 16, 2016
Jaz sem pripravljen okusiti hrano Rimljanov (recepti so zapisani:) in to preprostih ljudi.
Ne lastovičjih jezikov in podobno.
#1
Klavdija Hiti
Klavdija Hiti
Objavil/a 2016-04-16 14:53:46 (Apr 16, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bogokletje
Nezainteresirani
Grajski pun(k)t
Izstop iz vsakdana
Nemoč
Nema zgodba
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
marec 2020
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj