Članek
Napovedovanje prihodnosti
Objavljeno Jun 27, 2015

Nisem edina, ki opažam, da vedno bolj se ljudje zatekajo k vedeževalcem in drugim, kateri napovedujejo prihodnost. Če so ljudje popolnoma na tleh in brez denarja, bodo dali še zadnji denar, da si bodo privoščili tovrstno svetovanje, ter da jim bo oseba na drugi strani povedala, da bodo kmalu obogateli, ozdraveli, ter bodo srečni, vendar tukaj je seveda problem, da tega ne zmorejo sami. Zato jim ponudijo takšne in drugačne talismane, ki odvračajo vse slabo, ter privlačijo dobre energije. Seveda vse to stane. In ljudje v upanju na izboljšanje to kupujejo. Ne pravim, da te stvari ne delujejo, vendar samo v 50%. Prav tako kot molitve. Če mislite, da vse to deluje, dajte svojega najbližjega med bolne in molite zanj, ali pa ga okranclajte, ter verjemite, da ne bo zbolel. To je moč vere. 

Tudi sama vprašam prijateljice in prijatelje, ki se ukvarjajo s tem, ali in kdaj bom spoznala partnerja in kako mi bo šel posel. Da, tudi jaz imam še pobleme. Vendar obenem vem, da če se ne bom sama premaknila, se ne bo zgodilo nič in nobena molitev in noben talisman mi ne bo pomagal. Prav tako sem že pričela s spreminjanjem sebe in vidim stvari, ki so za druge še nevidne. Vidim, da vse probleme, katere imamo sami, lahko rešimo sami, da imamo veliko moč, če imamo voljo. Prav tako vidim, da tudi brezplačna pomoč je pomoč. Sklepam namreč, da so samo vedeževalke, katere veliko računajo tiste, katere so dobre, če ti nekdo nekaj ponudi brezplačno, to ni rešitev. Vendar ponavadi pri teh brezplačnih rešitvah se moraš premakniti sam, ti nihče ne ponudi talismana, kateri bi imel tako moč, da bi delal namesto tebe. 

Tu, kjer sem se našla jaz je pomaoč na začetku brezplačna, prav tako pa imaš še mentorja, ki ti pomaga in svetuje. Poleg mentorja so še ljudje, ki so že sli skozi proces in imajo nasvete in izkušnje. Če ti začetni, brezplačni tečaj pomaga, potem se lahko odločiš, da nadaljuješ s plačljivim delom, ki pa je dosegljiv vsem, saj je za vse, ki se potrudijo in delajo redno, javno objavljajo, da tudi drugi vidijo tvoj napredek, dobiš subvencijo, ki je od 0-100%. In prav zaradi tega, ker je vse tako ugodno, ljudje ne bi poizkusili tega, ker ne verjamejo v to, da bo pomagalo. 

Če pa želite, da vam še prerokujem, pa vam povem, da ne bo bolje, dokler ne boste ugotovili, da če se neboste premaknili sami, da ne bo nobenega učinka in boste vedno nesrečni in osamljeni in brez denarja in brezslužbe in brez življenja. V tem primeru boste životarili namesto živeli. Torej, kaj bi vi radi od življenja? Samo dihali zrak in se premikali iz ene točke v drugo, ali bi radi od teh premikov kaj imeli? Namreč vse je mogoče, če se premaknete.