Članek
Še nekaj utrinkov
Objavljeno Nov 23, 2014

V prejšnji objavi sem vas povabila na združenje blogerjev, kateri pišejo kulinarične bloge ali pa hočejo pričeti s pisanjem le teh. No, nekaj malega sem se novega naučila. Najbolj zanimivoa pa mi je bila dostopnost nekaterih ljudi, ki so znani. No, ne vem koliko vas pozna Andreja Kuharja. Jaz sem se z njim rokovala in pogovarjala. Jah, no večino sem govorila z vodjo gostinstva Maxi in še nekom tudi iz tam, ampak se trenutno ne spomnim. Hehe, no Napota pa zagotovo poznate. No, najbolj zanimivo je bilo, ko smo govorili o ocvirkih in cvretju le teh. Čaki, ali se le teh piše skupaj, narazen ali z vezajem. To bom mogla nekam pogledat, vendar ne vem kam, ker sem bila bolj kot v predavanjih na telefonu, kjer sem si odprla vse programe, da sem videla kako zgledajo v živo. Aja, govorila sem o pogovoru z Napom ali je Napotom. Mah, gremo raje dalje. No, po njegovem bi morala mu brat misli, saj ker se ni spomnil besede je mene spraševal kako se reče, meni pa ni bilo jasno o čem govori. Naj bo to to za danes, jutri ali pa tekom dneva več na Dobri žlici.

Zakon dogodek, top nagrade, predavanja in delavnice. Vsi, ki nekaj so v kulinariki na blogerski sceni so bili tu, super je bilo, resnično super. Vmes sem seveda cel čas imela pižgano brezžično povezavo, da le ne bi zamudla dogajanje na PW in FB, ter da se uresničila svoj sloves celodnevnega visenja na blogu. Res ne vem kdaj in kako bi me drugače opravljali. Danes sem ne vem kje prebrala, da se za dobrim konjem kadi al praši al karkoli, no sej pravijo tudi, da če te obirajo za hrbtom, da ne moreš biti drugje, kot pred njimi. Sedaj me zanima, kje sem jaz, pred vami ali sem samo tako dobra, da me tako radi vlačite po zobeh. Prav tako rada nakladam. Super, vi ste pa isti, saj berete moje nakladanje in kup večate s svojim nakladanjem. No, ne bom več govorila o tem. Tudi tokrat bo nastala ena krajša objava, saj mi zmanjkuje materiala za pisanje, ampak Napo je pa zakon.