Članek
Nula od nule
Objavljeno Nov 19, 2014

Koliko časa ti visiš na netu? 24ur/dan pa še ponoč, če te ravno zanima. Pa tudi vsak dan objavljam razglabljanja a ne? No, kaj pa Ana, Dajana, Marija, Dejan in še kdo, no oni resnično objavijo vsak dan ali celo večkrat na dan, ali oni tudi visijo cele dneve na netu in so tudi deležni vašega pluvanja. Omenjeni prosim, da mi oprostite, nimam nič proti vam, samo ste aktivni na PW in res redno objavljate, ne tako kot jaz, ki vsake toliko časa kaj objavim, pa še takrat sem deležna kritike anonimnih oseb.

Živi življenje, da ne bo šlo mimo tebe. Oprosti, saj ga živim, mogoče bi bilo bolje, da živiš ti svojega in se ne vtikaš v življenje drugih.

Se na treh straneh vsiljuješ ljudem. Na treh straneh? Ok, na osebnem blogu sem o tem napisala 2 blog, no čisto na koncu sem omenila to, potem imam kuharski blog, kjer objavljam recepte in članke, tudi tu sem 1x napisala oglas zase, res pa je, da se oglašujem na FB. Ali je to že vsiljevanje ljudem, saj mislim, da če jim grem na živce, da lahko preprosto kliknejo unlike in to je to.

Tudi jaz se ukvarjam s podjetništvom pa nisem toliko vsiljiva. Seveda da ne, ti si angelček.

Ali misliš, da če boš drugim na domu kuhala, da boš s tem preživela? Ne, ne bom preživela, ker imam v načrtu še veliko več, za začetek želim, ne s kuhanjem na domu ampak s kuharskimi delavnicami na domu zaslužiti vsaj toliko, da plačam prispevke, več me ne zanima.

Živiš v hotelu mama. Ja, živim pri starših, ker se mi zdi brez veze plačevat najemnino, glede na to, da živim v hiši. 

Odrasti že, si nezrela.  Oprosti, mislim, da me je življenje dovolj teplo, da sem dovolj zrela in vem kaj je življenje.

 

Take in podobne izjave sem danes prebrala, ko sem objavila besedilo, da ljudje ne znajo več kuhat, ter se ponudila, da če želijo, da se mi lahko javijo, da jih naučim kuhat. Ali je greh pisati? Ali se je greh prodajati na pošten način, saj se v resnici vsak človek prodaja. Ne vem kaj moti ljudi na meni, res ne. Nisem idealna, res ne, vendar ali sem vam pojedla mlade. Še poznam vas ne, tako kot vi mene ne. Namesto, da bi se nad seboj zamislili in ugotovili, da tudi sami niste idealni človek, raje tlačite druge dol, saj ste vi idealni. Ja, mogoče se res vsiljujem, samo ali se vi res nikoli v življenju niste nikomur vsiljevali, sploh tisti, ki ste podjetniki. Ali niste nikomur želeli neko stvar prodat? Ali res ne? Tudi ko ste iskali delo se niste šefu vsiljevali, da je ravno vas izbral. Ali niste dali vse od sebe, da mu poveste in pokažete, da ste najboljši ravno vi? Ali se niste v resnici prodajali, saj za svoje delo dobite denar. To je prodaja in vsiljevanje sebe drugim. In ja, raje živim pri starših, kot pa bi zapravljala po 300€ na mesec za najemnino, čeprav živim v hiši, ki ima dva stanovanja. Ne, nekateri raje gredo od doma samo zato, da se hvalijo, da so samostojni. Kdo pravi, da pa jaz nisem samostojna? Vi? Prav, povejte mi razlog in če bo dovolj dober se v prvem trenutku odselim iz hiše v kateri živim.