Članek
V zobeh
Objavljeno Sep 02, 2014

Opažam, da sem kar naenkrat postala kost za glodanje in sicer zato, ker sem se pritožila nad neko objavo. Hvala vsem, ki mi delate reklamo, saj vam ne bi bilo treba. Obožujem vas, resnično vas obožujem. Sedaj pa bom še natančno pojasnila kako je prišlo do tega, do česar je prišlo.

Mogoče se še spomnite, da sem pod imenom dobra žlica objavljala že prej, vendar sem bila sama izpostavljena kot avtor. Pred enim mesecem je prišlo do enega ogromnega poka, ne vem s kom in zakaj, saj ni pomembno, zato sem se odločila, da raje ločim Dobro žlico kot samostojno stran. Še vedno pišem jaz, vendar je stran ločena od mene osebno, da me ljudje ne bodo povezovali, vsaj ne takoj. Zakaj nočem, da se me povezuje, ker promoviram svoje znanje, ne pa sebe. Pomembno je edino in samo moje delo, ne pa jaz. Zaradi promocije sem sploh naredila DŽ. Vendar je nisem naredila za promocijo sebe, ampak za promocijo mojega kuhanja. 

Glede gospe Marije in njenih izjav "Rada te imam", zaradi katerih sem napisala tisto pa tako. Upam, da bo prebrala in pokomentirala ta zapis. Ko sem na DŽ prebrala komentar rada te imam, mi ni bilo čisto nič jasno, popolnoma nič, poizkušala sem ji/ti odgovoriti kar se da profesionalno in korektno ter nevtralno. Potem je/si mi na privat povedala, da naj preberem tisto objavo, kjer je v komentarjih bila razlaga kako in zakaj je prišlo do tega. Vse lepo in prav. Potem na DŽ padeta še dva komentarja in "zabava" se prične, ko pogovor zaide nekam, kamor ni potrebno. Malo sem bila jezna glede vsega tega, ampak ni bilo hudo. Potem pa čez nekaj dni opazim članek, kjer so napisani vsi, katerim je/si pisala in njihovi odgovori. To pa je bil višek vsega in zaradi tega mi je prekipelo. 

To je to od mene. Ne bom se opravičevala in ne pričakujem, no niti nočem kakršengakoli opravičila, pa tudi ne brisanja komentarjev, ker to ni bistvo. Jaz ne brišem komentarjev, ker jih pač ne, ker se poruši ves sistem. 

Že parkrat sem vas prosila in napisala, da na DŽ se poizkušajte držati teme, za razliko od mojega privat bloga, kjer lahko pišete, kar vam srce poželi. Na DŽ bom še nekaj časa objavljala, tako kot sedaj, mogoče je ta nekaj časa v letih, mogoče v tednih, vse bo jasno čez en teden. Tu na privat pa bom počasi prenehala s pisanjem, ker je čisto brez veze, ker itak isti ptiči v kup letijo, jaz pa ne spadam v nobeno grupo. Nisem ne v eni ne v drugi grupi iz ED-ja, pa tudi čist frišna nisem, saj pišem blog že nekaj časa, čeprav tisti blogi prej niso bili ne obiskani, niti veliko komentarjev niso imeli. 

Sama pa sem takšna kot sem in se ne nameravam spremeniti, ker to sem jaz. Imate me za otročjo in moram še odrasti. Mogoče pa nisem otročja, ampak sem preveč resna za vas. Res, da sem mlada, da se iščem, da imam vedno kakšne izpade, ampak kdo me toliko pozna, da bi mi lahko očital. Kdo me toliko pozna, da ve, kaj sem že dala skozi, da sem takšna kot sem. Nihče. Torej mi ne očitatje stvari katere povem. Boste rekli naj se obnašam letom primerno, jaz vam vračam, da hvala enako. Jaz sem žal prvič toliko stara in ne vem kako se je treba pri teh letih obnašat- no to ni moje, sem od nekje pobrala in pozabila od kje. Sedaj moram pa hitreje tipkat, ker muha na zaslonu je že skoraj vse prebrala. Torej, če mi imate kaj ta poveda, mi povejte tu, na mojem osebnem profilu. Z DŽ sem že veliko naredila v teh dveh mesecih in upam, da mi bo uspelo še kaj narediti. Vi pa lahko tudi tam komentirate in mi uničite posel, kateri se mi niti začel še ni, saj vem, da ste taki, da če jaz nekaj nimam, zakaj bi morali imeti drugi.