Članek
Zanimivo, res zanimivo
Objavljeno Jul 21, 2014

Zadnje čase opažam, da imam tu gor nekaj oseb, katere me obožujejo. Na vsako mojo objavo se naslanjajo in jo degradirajo, vsak komentar obrnejo po svoje, si zmišljujejo podatke, sami pa ne povedo o sebi ničesar. Ne, samo ničesar, še vsakič zamenjajo vzdevek, da ej bolj primerno s komentarjem in naslovom katerega dajo. Krojač, Janko brez Metke, Maneken in karkoli vse si že, umiri svoje hormone in ne misli, da te po tvojih žaljivih komentarjih ne prepoznam. Spominjaš me na mojega izsiljevalca in njegove kao prijatelje oz prijatelja, ki je tako zavzeto mi grozil, da nisem bila prepričana kdo bi imel več od mene. 

Kolikor vem, je ta portal mišljen za resne ljudi in za resne članke. Sama napišem kar čutim, kar mislim in kar moram. Vsako dam na svojo stran. Sama imam 3 strani. Prva je osebna, kjer pišem kar čutim, vse moje občutke, vse kar doživim, tudi nekaj mojih misli. Druga je stran, kjer objavljam trugačno tematiko, tisto kar skanaliziram, stran se imenuje My way to in dajte, če nimate kaj pametnega komentirat raje ni treba, to je za tiste, ki razumejo kaj govorim. Tretja pa je moja kuharska stran, ki se imenuje Dobra žlica. To stran sem naredila za svoj posel, vendar vidim, da nekateri prav radi smetijo goz s komentarji, ki se niti ne tičejo ne kuhanja ne nič podobnega. Prosim, stran delim in tam jih vidi ogromno ljudi. Ne delate sramote meni, delate jo sebi, meni pa uničujete posel in mi kvarite ugled. In seveda boste nekateri začeli še bolj veselo pisati take in drugačne komentarje, ker vam bom še povedala, da komentarjev ne brišem in jih tudi ne bom, vendar če boste delali sranje bom zaprla stran, ne kar vse 3 strani za kakršnekoli komentarje, če nimate jajc se predstavit kdo se, ni treba tudi jih imet za žaljenje poniževanje in podobno. 

Pa še to, ta objava je na moji privat strani in me lahko oserjete kolikor želite, vendar ostali dve strani pustite pri miru, drugače bom administratorjem rekla, da smejo dokler bodo taki pogoji delovanja, izpostavljat samo mojo privat stran, drugi dve pa vas naj ne brigajo če jih ravno ne spremljate. Ja, mogoče bi bilo res najbolje, da lahko komentirajo samo tisti, ki spremljajo tisti dve strani, no bom mogla še malo premislit, ker nekateri mi gredo s svojim pametovanjem resnično na živce, a je to resen portal al osnovnošolsko igrišče, kjer se vsi pluvajo, tepejo, praskajo, lasajo, grizejo in podobno kot nekakšni podivjani psi na pasjih tekmah. Dajte no, zamislite se malo. Tisti, ki ste stari 18 let naj bi bili odrasli in naj bi se na tak način obnašali, ampak ne, nekatere daje še vedno puberteta, čeprav ne vem katera po vrsti že. Če ste tako samozavestni, kot se kažete v komentarjih, se prijavite na ta portal in začnite objavljati svoje objave, bi prav rada videla kako dobri pisci ste, v kritiziranju ste odlični.