Članek
Kaj me je pa zdaj štihnlo?
Objavljeno Jul 12, 2014

Na to sem pomislila, ko me je danes zjutraj okoli 7:45 me prebudila huda bolečina na levi nogi, zadaj, na delu pod kolenom. Krč. Ojej kako boli. Kaj naj naredim? Ali naj kričim od bolečine? Ne, brez veze. Ne boli toliko, pa če bi kičala bi prišli samo gledat kaj se dogaja in me po možnosti še okregali, da kaj tulim. Ne, prijela sem mišico katera me je bolela in jo pričela masirat, da je počasi prišla k sebi in se raztegnila al kar je že kontra od krča, no popustila. Oziroma bolje povedano, da je krč popustil. Tudi potem, ko je krč popustil, me je mišica še malo bolela. Le kaj je privedlo do tega. Upam, da ni zaradi dehidracije, saj zadnje čase nekako ne morem in ne morem piti, komaj se prisilim, da spijem pol litra na dan, to je pa nič, ter obenem bolje kot nič. No, je tudi kdaj kak dan, ko ne pijem nič cel dan. Najhuje pa je, ko žejna postanem šele zvečer pred računalnikom. No, žeja pomeni že hudo dehidracijo. Pa kaj ko se ne spomnim piti, to je težko delo. 

Krči se mi pojavljajo ponavadi ko sem v vodi, ampak to samo prst na nogi mi pride v krč. Čeprav sedaj, ko sem pričela razmišljat o tem, sem se spomnila, da sem imela prav na istem predelu krč tudi, ko sem bila nazadnje na morju, letos, kak mesec nazaj. Ne spomnim se na kateri nogi, se pa spomnim, da mi moja soplavalka takrat ni verjela. Ne bat, s kolegico sve skupaj plavali, da sva se pogovarjali in zaradi varnosti in bla bla bla, saj veste kaj vse preži v morju. No, tudi plavanje z njo ni najbolj varno, kaj če bi imela pri sebi nož in me hotela ubit. Haha, to bi bila šele žurka. Ne, je pučka preveč prijazna in prijetna, da bi kaj takega naredila, čeprav, ja, zagotovo ne bi tega naredila.

Taki in dugačni krči pa niso moje najhujše tegobe in največje bolečine, ali pa ja. No, imam stalno, no skoraj stalno bolečino v glavi. No, da povem naravnost. Kar naprej me boli glava. Ne jemljem nobenih tablet, ker sem že navajena na to bolečino, pa še ni preveč močna. Obenem pa se vsake toliko časa razgibam in bolečina izgine za nekaj časa.

Prav tako imam zadnje čase manjše probleme s kolenom, tistim, na katerega mi je padlo metersko poleno. Kar eno pulo imam na mestu rane, ki se je že zacelila, vendar me občasno prične koleno bolet brez razloga. Upam, da ni kaka kost počla. Mah, to ni možno, če bi, ne bi mogla več hodit in oteklo bi mi, je pa samo majna bulica, res ni velika, pač mislim, da se je pač tako zaraslo. Nič, konec z mojimi jamranmi in problemi in težavami. Našla sem danes srečo (4 peresno deteljico), pred časom pa sem imela fotošuting s pikapolonicami. Nekaj fotk sledi.