Članek
Nežni dotiki
Objavljeno Jul 04, 2014

Lep, ne preveč hladen in ne prevroč dan nekje v Sloveniji. Jah, kaj bi se hvalila. Izlet v družbi skoraj samih žensk na drug konec Slovenije mi včasih dobro dene. Sploh če nekoga pričakuješ, nek visok obisk. No, ne samo visok, najvišji, čeprav je bila oseba, tista najpomembnejša zelo mala in zelo mlada in boječa. Da, obiskal me je en zelo simpatičen deček, ki je bil pravi cukrček in čeprav sem se v resnici dogovorila z njegovim očetom, sem se v dečka takoj zaljubila in ga seveda tudi podkupila, ampak ne preveč. No, v resnici je šel takoj k meni, čeprav ni kaj veliko govoril, dokler se pač ni privadil.

Vse nekaj drugega pa je bilo z njegovim očetom. Ni izkoristil vsake priložnosti za dotikanje, no, mislim, da se je celo malo bal se me dotaknit. No, tudi on je potreboval čas. Kmalu se je pričel z roko igrat po mojem hrbtu. Ojej, ne mi tega delat, to je moj najbolj občutljiv del telesa, ojej. In potem z roko preko oblačil seveda, ker sva bila v javnosti, gor in dol po hrbtu. Noro dober občutek, nikoli se ne ustavljaj. Vmes večinoma molčiva. In potem, ko ravno najde pravo točko, ko mi vzame dah in ne morem več mislit, ravno takrat me mora on nekaj vprašat. Da, potrebovala sem kar nekaj časa, da sem prišla k sebi, zadihala in seveda odgovorila na vprašanje. Kmalu mu je uspelo se tudi dotaknit se moje roke, in me celo držati zanjo. Čudovito. Skupaj smo bili nekaj ur, vendar vse se je zapletlo, ko sem moja dva fanta hotela pospremid do njunega avta. Mali je našel uckanco, guncanco al kako se sploh reče po naše. No, takrat sva imela mir. Njegovi objemi so bili nežni in ko sem se dobesedno zazrla v njegove oči sem si želela samo nekaj. Njegov poljub. Tist nežen, preprost dotik ustnic, samo ustnica ob ustnici. Kako sem si to želela, nisem dobila čisto po želji, vendar nekaj poljubčkov pa je vseeno padlo in bilo je božansko, noro, nekaj, kar bi rada še in še ponovila, ampak kaj ko je tako daleč.

Da, daleč je, je očka simpatičnemu fantku in ima svoje življenje. Ne, ne skrbite, s svojo prejšno partnerico se je razšel, jaz pač nočem, da moški z mano vara svojo partnerico. Ja, tudi to se dogaja. Prav tako me je strah, da bi se noro zaljubila, no kaj je že to zaljubiti se, jaz tega še nisem čutila, nekaj drugega moram izbrat, pač da bi mi začel kaj več pomenit, jaz pa njemu nič in bi me pustil. Da, tega me je strah. Imela sem kar nekaj partnerjev in vse sem pustila sama, ampak bojim se, da bi me partner pustil, ko bi bila jaz vanj, on pa pač ne vame, če bi ne bilo nič med nama mi bi bilo tako ali tako vseeno ali sva skupaj ali ne. No, saj bomo videli kako se bo vse skupaj razšlo. Po eni strani si želim biti z njim, po drugi pa se bojim. Čas bo pa tako ali tako pokazal svoje.