Članek
Kanaliziranje - energijske slike
Objavljeno Jul 01, 2014

Ena vrsta kanaliziranja, ki obstaja pa je tudi svet podob in barv. Večina ljudi dobiva sporočila na tak način. Riše in slika energijske slike, risbe,... In kot take na veliko in drago prodaja. Slike so slike in če delaš sliko, ko si dobre volje, je v njej dobra energija, če jih delaš ko si slabe volje je v njih slaba energija. Pa tudi ne vem kakšen slikar in imetnik ti ni potrebno biti, vendar na tak način služiš velike denarje. Vendar ni vsak, ki slika take energijske slike prevarant. Tisti, katerega sliko začutiš že mora biti pravi. Četudi ti otrok pokaže neko sliko in si rečeš, da to sliko bi pa imel, tudi če stane celo premoženje, kupi, tista slika je ravno zate. Tudi sama dobivam sporočila na tak način, vendar slike, katere naredim, nikoli nebi obesila si v svojo sobo, ker imam isto predstavo, da zase ne sprašujem in ne slikam. Če bi naslikala pokrajino, ker bi jo želela imeti, bi poizkusila noter ne dati energijskih simbolov, in bi bila navadna porajina in tako sliko bi obesila. Da, nekatere slike same po sebi niso nič posebnega. Da dobijo posebno moč, jim avtorji dodajo energijske simbole. Nekaj podobnega najdete tudi pri meni, v tem članku čisto na koncu. Ko sem sliki, ki je mešanica svetlih barv, dodala nek simbol, ki je temnejše barve. Tisti, ki mislijo, da kanalizirajo, vendar tega ne počnejo, pa tudi če okrancljajo z ne vem kaj vsem, imajo še vedno navadno sliko, ki je slika kot vsaka. Da, energijske slike niso vse slike. Če so dovolj močne jih lahko vidiš na daljavo, ali pa jo opišeš, ne da bi jo videl, samo na njegovo valovno dolžino moraš priti. Da, tudi to se zgodi. In še enkrat, če ti zapoje srce ob pogledu na sliko, in če si jo tako zelo želiš imeti, začutiš njen pomen, kupi, škoditi ti ne more, lahko ti kvečemu koristi. Sedaj pa bom še opisala, kako je bilo pri meni.

Naj povem, kako se je pri meni sploh vse skupaj začelo. Bilo je davnega leta 199x, ko sem bila v četrtem razredu osnovne šole, oz tam nekje, ne vem ali je bilo med počitnicami ali so se le te bližale. X pri letnici ni zato, ker ne bi hotela povedat letnice, ampak, ker je preprosto ne vem. Ponavadi sem šla v staro hišo, kjer je bila soba, kjer sem se igrala. Bila sem sama in sem govorila in se pogovarjala s sebi primernimi ljudmi, tako po letih, kot po inteligenci. Sestra je bila premlada, pa še igrati se nikoli ni hotela z mano. No, tako sem nekega dne ustvarila svojo angelsko šolo, prav tako sem ustvarila abecedo, pravila obnašanja, prehranjevanja, oblačenja in vsega. Vse se je dogajalo seveda v mojem svetu. Tu je primer te abecede in števil: 

Potem sem nekaj let vse skupaj pozabila, do lani jeseni. Takrat sem pričela dobivati ponovno znake in simbole. Tu je nekaj primerov le teh. Nekatere risbe imajo na zadnji strani tudi sporočila.

 

Nenazadnje pa sem pričela tudi slikat in sicer akril na platno. Slike same niso nič posebnega, imajo pa vsaj po moje veliko energije v sebi in nekateri posamezniki jih začutijo. Tukaj so vse dosedanje slike, če vam je katera všeč, se lahko tudi kako dogovorimo, vendar tukaj je tako ali tako ogromno ljudi, ki samo gledajo kje kdo dela mimo zakona, zato s samo prodajo slik bi počakala na jesen, ko bi le to lahko naredila tudi uradno. No, pozabimo na tiste tečne tete in strice, bodimo veseli in poglejmo slike: