Članek
Kuharski šovi in oddaje
Objavljeno Jun 27, 2014

Da, tudi jaz sem ena tisti, ki rada gledam kuharske šove in oddaje in ja, prisznam, lani sem se prijavila v šov Gostilna išče šefa, vendar niti v drug krog nisem prišla. Pa kaj, mogoče je tako še bolje. No sedaj hočejo, da se ponovno prijavim, da bom pač bilamalo javno izpostavljena, da me bodo ljudje videli, kerravno odpiram svoje podjetje, kjer bi, kot sem že vsaj 100x povedala imela kuharske delavnice na domu. Da, čekoga zanima, pričnem v septembru. Vendar poleg podjetja bi rada imela še nekaj, kar je tudi po tv in tudi tega je več kot preveč. Imela bi rada svojo kuharsko oddajo, saj ne kaj velikega, nekaj čisto preprosto in s preprostimi gosti, no ali pa brez njih, čepravje to malo težje. Vendar vse televizije žeimajo svoje kuharje in kuharice in ostale kuharske zabavljače. Jaz pa izpadem in ostanem na svojih delavnicah. 

Zakaj sem se odločila pisat to. Ker sem na tem opevanem FB šla na njihovo stran, saj so rekli, da če odjavimo svoje mojstrovine, da se mogoče najde kaka nagradica, in jaz sem objavila 3 slikice, edina, na nagradico pa se ne spomnijo. In če bi jim že predlagala nagradico bi bila zgoraj omenjena kuharska oddaja, ja, kar na najvišjo in najboljšo kuharski tv bi šla, kjer so najboljši kuharji na svetu, vsaj ti, ki kuhajo javno in imajo svoje kuharske oddaje. Kaj bi bilo to dobro. Ta stran se imenuje 24Kitchen Slovenia. No, čeprav sem že pred časom nekaj opazila. Tudi sama imam namreč na FB kuharsko stran in imam jo všečkano od njih, ne vem kako je sploh prišlo do tega, vendar je to dobra reklama zame. Še večja pa bi bila, da bi res kuhala na njihovem programu, samo to so samo velike želje, ki pa ni nujno, da se ne izpolnijo. No, da povem še, zakaj sem pričela to pisati sem. Bila sem na njihovi strani in kar nekaj časa gledala v prazno in razmišljala, ali naj pritisnem pošlji sporočilo ali ne, vendar tokrat nisem bila tako spontana kot ponavadi, ko kliknem, napišem, kar mi leži na duši in kliknem pošlji, potem pa se sekiram ali je to dobro ali ne, sem si s tem dvignila ugled, ali sem vsega, kolikor ga še imam zgubila, vendar tako pač je. Pa tudi tukaj se lahko napiše več in je bolj berljivo, pa še tako ali tako lahko vseeno jim pošljem povezavo, saj ni nič narobe. Ja, odločila sem se, da jim pošljem povezavo do te objave in do kuharskega bloga, ki se bo upam nekoč, čudežno spremenil v stran. In potem bom postala slavna in bogata. Samo kaj, ko bo prišel nekdo in bo počil moj balonček sanj in sem bom zbudila v realnosti.

No, saj nisem taka amaterka pri kuharskih oddajah, sem bila že gostja pri dveh, vendar do sedaj imam samo od ene posnetek. No, vsi, ki me želite videti, me najdete na povezavi (upam, da bi delala povezava): http://bit.ly/XQ9RDW. Da vam povem, jaz sem oseba ženskega spola, da ne bo pomote. No, sedaj pa še povezava do tolikokrat omenjene kuharske strani, naj vam bo. Ena je tu: https://www.facebook.com/pages/Kuhanje-za-vse-starosti/270484269750327, druga pa tu: http://www.publishwall.si/dobra.%C5%BElica. Prijetno branje vam želim.