Članek
Jee - premika se!!!
Objavljeno Jun 17, 2014

Tako pa se je zgodilo, čeprav se je dolgo napovedovalo, vendar se kar stalo in stalo na mestu. Sedaj pa sem pričela se prebujati sama in tudi številka je poskočila. Ja, vem, vem. Nimate pojma o čem govorim. Leta 2011 sem pričela pisati kuharski blog in lani naredila tudi stran na FB. Število oseb, ki so pritisnili LIKE oz VŠEČ MI JE, je počasi rastla in danes dosegla magično mejo 500 všečkov. Tako sem veselaaaa. Upam, da mi uspe še en podvig in sicer do konca leta priti na 1000, kar upam, da bo vedno bolj mogoče, čeprav imam manj kot pol leta časa, vendar imam asa v rokavu. No, mogoče še ne ravno čisto asa, ampak ga bom pa kamlu imela. 

Prav tako sem se odločila, da bi na Dobri žlici, ki je blog, katerega pišem tu na PW, ter na FB strani, malo pospešila dogajanje in pričela z objavami nagradnih iger, vendar potrebujem nagrade. Zato naprošam vse, ki ustvarjajo doma s katerimkoli materialom, ki je primeren za izdelavo žlic, pladnjev, krožnikov, predpasnikov in podobnega, ter se izdelke sme uporabljati pri kuhanju ali se sme konzumirat hrano iz njih, da se mi javijo. Izdelke bom seveda plačala. Prav tako je možno, da se dogovorimo, da izdelate izdelke za promocijo mojega podjetja v nastajanju. Z vašimi izdelki bom tako naredila reklamo tudi vam. 

Kaj naj še povem? Nič, ker sem že vse povedala in sem tako ali tako čisto vesela, da se je pričelo premikati. Da, zmagala bom, ker ni druge, ne morem zgubiti, če sem na dnu, ne more iti še slabše, lahko gre samo bolje, vendar nisem na dnu, vendar vem, da ne bo zavilo navzdol, ampak navzgor, ker drugače ne more, ne gre. Dovolj nakladanja za danes, vendar kaj morem, če sem pa čisto vesela, jupi, jupi, na 500 všečkov sem prišla, gremo dalje, gremo naprej, novim zmagam naproti.