Članek
Strah pred novim
Objavljeno May 28, 2014

No, jutri pa bo. Konec začetka. Naredila bom prvi večji korak, vendar se ga resnično zelo bojim, ker mislim, da še nisem pripravljena nanj, saj mislim, da moram še toliko narediti, se še toliko pripraviti, da bo res steklo, vendar obenem ne morem narediti čisto nič, no, saj nimam več veliko. Umiti moram posodo in nakupiti sestavine, to pa je vse moje delo še do jutri, ko grem od doma. No, mogoče bom kar po poti si nakupila sestavine, vendar posodo ravno ne morem pomivati tak, kjer bom bila, to moram pa že doma narediti. 

Nekaterim se je že posvetilo, da bom kuhala. Prvič v Ljubljani, in imela bom časovno omejitev, kjer bom morla narediti v eni uri 3 jedi, ter obenem še pozirati, se smehljati in biti fotogenična. No, pa sem povedala vse. Jutri imam fotografiranje za promo material za svoje podjetje in sicer v Ljubljani. Če bi kdo rad me gledal lahko pride, še bolj vesela pa bom koga, ki bi se javil, da bi bil moj asistent ali asistentka. Plačilo bo, da lahko pojeste tisto, kar bom pripravila. 

Pa še kdaj in kje bom. Jutri okoli 3h popoldne v Gorenjevem salonu v Črnučah (prosim, da naslov najdete sami).

Kdor pa ne pride, pa vas prosim, da držite pesti zame, da ne pozabim polovico stvari doma, da se ne opečem, urežem, ali pa zamudim, no tudi da vse kupim, kar potrebujem. Vesela bom vsake vaše podpore. Za darilce pa dobite katero od fotografij še prej, preden jih vidijo drugi.