Članek
Zgubljena
Objavljeno May 17, 2014

Haha, ja zadnje čase sem popolnoma zgubljena. Moja prazna glava mi ne da misliti, potem pa sem še tako utrujena, da bi najraje za vedno zaspala, da bi se vsaj malo spočila. Ampak ne gre in ne gre. No, zaradi te prazne glave in dela tudi nisem bila preveč aktivna pri pisanju, ma saj me itak ni nihče pogrešal, drugače bi se mi že na nek način javili. Mah, itak to ni zdaj sploh več pomembno, jaz sem se zbudila iz nekajdnevnega spanca, ki sploh ni bil spanec, ampak sem vmes tudi delala. Ja, prav ste prebrali, DELALA sem. Iskala sem poslovne partnerje v četrtek, oz šla na obisk nekega salona ali studia. Tiste osebe, ki sem jo rabila in iskala pa tako ali tako ni bilo, no več sreče prihodnjič. 

Tudi v petek sem se delala, da sem delala. Spoznala sem eno osebo in sicer po principu, KDOR JEZIKA ŠPARA, KRUHA STRADA ,sem kar nekaj bleknila in izkazalo se je, da sem bleknila pravo stvar ob pravem času in se bo lahko sčasoma razvilo poslovno sodelovanje. Seveda držim pesti in upam na najbolje. Kako pa je sploh prišlo do tega, da sem nekaj bleknila. Par ur prej sem se z eno pogovarjala o mojem načrtu in je rekla, zakaj ne bi iskala partnerje v tujini in v Slovenijo priperjala nove blagovne znamke, ki še niso znane pri nas in jih na našem tržišču sploh ni. No, ker za tako početje potrebuješ veliko znanja trgovanaja in seveda jezika, zato pa sem vprašala osebo, ki je bila takrat na pravem mestu ob pravem času pravo vprašanje, no mogoče skupaj še kaj drugega pripeljemo v Slovenijo, sploh, če bomo sodelovali. No, najprej moram zvedeti katero blagovno znamko sploh imajo, saj kar mi je tam na hitro zamomljal si res nisem zapomnila, gre pa nekaj, kar se uporablja v kuhinji, kaj pa drugega, pričakujete od take kuharce, kot sem jaz.

Kaj sem do sedaj ugotovila, kako mi deluje moje iskanje partnerjev. Nekaj mi jih je odgovorilo, nekaj ne. Za tiste, ki sem pričakovala, da bodo odgovorili mi niso, ne vem po kakšnem principu in zakaj ne, vendar se ne sekiram, tako ali tako sem mislim da, še vedno nad povprečjem, ki naj bi bilo, na 10 vprašanih 1 odgovor. Če imaš povprečje nad to številko si odličen. Uporabila pa sem taktiko, da povem kaj mislim, govorim enostavno, preprosto, ter iz srca, da se ti zasijejo učki, ko pričneš o tem govoriti ali pa pisati, tudi pri pisanju naj se čuti entuzijazem, tudi če ni najbolj pravilno napisano. No, slovnično mora biti pravilno, oblikovno pa ni take nuje. No včeraj sem ko sem se delala da delam uporabila še en trik. Nisem vedela, kam naj spravim roke, v žepe ali kam. No, kamorkoli sem jih že vtaknila sem se počutila čudno. No, potem sem v roko vzela kuli in svet se je spremenil na bolje. Poznate tudi vi kake trike?