Članek
Prebliski idej
Objavljeno May 08, 2014

Med kuhanjem sem šla po začimbe na mojo dvignjeno gredico, ter dobila zanimiv preblisk. Kaj če bi posnela krajši video kar pod hruško zreven gredice in uporabila v videu kar čisto sveže začimbe. Pa mogoče bi kaj spekla na žaru, ter začinila stemi začimbami, zakaj pa ne.

Naj vam povem, moja največja želja je imeti svojo kuharsko oddajo, ker pa se počasi daleč pride bom imela najprej kar kuharske delavnice. Naj vam povem princip ideje s kuharskimi delavnicami. Ste družba, ter vas zanima nekaj novega, mogoče ste navličani hrane iz gostilne, pira in pizze, mogoče ima kdo rojstni dan in bi ga radi presenetili, mogoče imate dekliščino ali fantovščino (waw spet nova ideja). No, če je kaj izmed prejšnih idej, ali pa bi se samo radi naučili kuhat, me preprosto pokličete, se dogovorimo kdaj, kaj in kje bomo kuhali in to je to. No, nekaj podobnega bodočemu letaku je kot priloga. Drugače pa se še iščem, iščem bodoče stranke, iščem ljudi, ki bi jih to zanimalo. 
							 

To je začetni primer letaka, če mislite, da bi bilo lahko bolje, mi lahko ga pomagate izpopolniti.

Za vse prežeče zmaje, ki ne veste kaj bi sami s seboj. Res, da je telefonska številka napisana, vendar dokler ne bo uradnega odprtja podjetja ne bom delala na tem, samo iskala možne potencialne stranke. Zakaj? Ker nimam dnarja da bi ga metala državi in tudi časa ne se ukvarjat z vami.