Članek
Bliskavčki na pohodu
Objavljeno May 04, 2014

Ne, nisem se zmotila, da sem napisala bliskavčki. To je poimenovanje tega, kar se mi je dogajalo nekaj mesecev nazaj in se mi je ponovno pričelo dogajati. Upam, da vas zanima sploh kaj je to.

Bilo je nekega jesenskega dne, ko sem videla, da se mi na telefonu bliska, kot da bi dobila klic ali sporočilo. Pogledam, vendar ni nič. Bila sem presenečena. Čez čas se mi je pričelo bliskati še od odbojnih stvari. Postajalo je vedno bolj čudno in vedno bolj zanimivo. Zakaj zanimivo? Ker sem kmalu ugotovila, da tisti dan, ko se mi čez dan bliska, dobim zvečer v glavi neke čudne prebliske in v mislih se mi pojavijo neke čudne in zanimive misli, katere sama osebno ne bi nikoli spravila iz sebe. Pričela sem kanalizirat. Kmalu se mi je pričelo bliskati še od neodbojnih stvari, tudi ko tam ni bilo svetlobe. Da, sporočila so prihajala vedno pogosteje in vsakič sem se lahko pripravila na prejemanje sporočil. Vsa sporočila najdete na strani My way to. V tistem obdobju pa sem pričela tudi risati karte. Ne, takih kart še niste videli. Sestavljene so iz črt, vijug, pik, krogov in ostalih oblik različnih barv, na drugi strani pa so sporočila. Do sedaj imam narejene že dvoje take karte, ter željo po tretjem kompletu kart, katere bi tudi izdala.

Bliskavčki so me opozorili, da prihajajo sporočila, vendar sem se sčasoma tako zverzirala, da nisem jih rabila več in sem dobila spoočilo ko sem zaprosila zanj.

Prišel je februar in z njim žled, ter z njim so odšli tudi bliskavčki in sporočila. Vendar nisem ostala čisto sama, še vedno sem dajala sporočil, vendar drugačna, kakšna pa vam bom pokazala kar s pomočjo nekaj fotografij, katere boste lahko delili okoli in dajali dobro voljo tudi drugim ljudem, da se bodo lahko zazrli v sebe, ter ugotovili, da svet ni tako črn kot zgleda na prvi pogled.

Sedaj pa je zgleda ponovno čas, saj ponovno se mi bliska od povsod. Vendar sporočil še ne prejemam, saj ko mislim, da bo sporočilo prišlo, le tega prehiti glavobol. No, saj glavobolov sem navajena, in upam, da bodo kmalu ta glavobol preglasila sporočila, da vam bom lahko še naprej delila sporočila, vas razveseljevala in vam zaupala skrivnosti sveta in življenja. Povedala bi vam življenske resnice, saj to te misli so, zato so moja sporočila primerna za vse, tako verne v enega ali drugega boga, ali nevernega, torej res za vse. 

Sedaj pa vam želim čutovite trenutke dokler se vam zopet ne oglasim in upam, da boste prebrali misli in jih podelili še med druge.