Članek
Štirinajsti dan izziva
Objavljeno Jun 30, 2016

Včeraj sem pogledala še osmi video, ter rešila izpit z odlično oceno. Sam video je govoril o tem, kako uspeti. Kako začeti z gibanjem, zdravo prehrano. Vse nasvete, ki sem jih slišala lahko uporabimo prav na vseh naših področjih.

Torej, ne pozabite na svoja  prepričanja in postavite si cilje, ki bodo odslikavali vaše želje.  Soočite se svojimi strahovi. Ko se soočimo s svojimi strahovi, porušimo ovire in veliko ljudi obupa, ker je lažje ostati tam kjer so zdaj. Če boste spodnje prve črke prebrali od spodaj navzdol pri obeh piše fear, kar pomeni strah. Sem pa malo po svoje prevedla, ker če dobesedno prevajaš, ne zveni tako dobro kot v angleščini.

Forget (pozabi)

Everything (vse)

And (in)

Run (zbeži)

 

Face (sooči)

Everything (se z vsem)

And (in)

Rise (zasijaj)

Na vaši poti je zelo veliko ovir, ne dovolite sebi, da ste ena od njih.

Ralph Murston

Nikoli ni prepozno, da postanete to, kar si želite biti. Čas za spremembo je zdaj, ne jutri, ne naslednji teden, ne naslednjo leto, temveč zdaj. Pojdite v akcijo.

Kaj sem počela danes? Poslušala sem prve tri videa od Špelce Morojna. Ženska upaj si uspeti! Spodaj prilagam link.

http://destinacijamilijon.com/destinacija-milijon-video-1/

In sprintala sem si moje certifikate, ter uživala ob svoji zmagi. Jutri grem čez vikend v Bohinj, da si napolnim malo svoje baterije. Vse skupaj si bom vzela malo bolj na izi. Počitek je tisto, na katerega marsikdo pozabi, je pa eden izmed ključnih dejavnikov pri uspehu.

Objem,

Klavdia