Članek
Drugi dan izziva - Zakon privlačnosti I
Objavljeno Jun 18, 2016

Pred menoj je drugi dan izziva. Moj cilj je, da odkrijem kako deluje Zakon privlačnosti, ki ga preučujem že pet let. Pred dnevi je na moj e-mail prispela prav posebna ponudba od Joe Vitala in sicer e-program o Zakonu privlačnosti, ki je bil znižan kar za 98%. Seveda sem program takoj kupila in sedaj je moj cilj, da preberem vseh pet knjig, na koncu me čaka tudi izpit in pridobim certifikat o opravljenem izobraževanju. Prvo knjigico sem danes že prebrala. Vsak dan bom na Blogu napisala kaj sem se novega naučila. Vsi tisti, ki danes prvič slišite za Zakon privlačnosti, si lahko pogledate film Skrivnost. Seveda ni vse tako enostavno kot je videti na začetku. Spet so tukaj naša prepričanja, ki so zasidrana globoko, globoko v naši podzavesti, teh prepričanj se ponavadi sploh ne zavedamo in čisto nevede blokirajo naš uspeh.

Če si želite biti uspešen podjetnik a vas je hkrati strah vseh odgovornosti in nenehno razmišljate o vsem negativnem, potem ne boste nikoli postali uspešni.

Kako Zakon privlačnosti deluje? Je kot ogledalo. Kot bumerang. V življenju ustvarjate vse tisto, o čemer razmišljate. Ko sem brala knjigico sem se spomnila, da sem velikokrat razmišljala o tem, da naj moj sin ne zboli, na koncu je seveda zbolel. Sedaj sem spremenila svojo misel in si vsak dan znova ponavljam, da je moj sin zdrav, da sva oba zdrava. Že kakšno leto razen blagih zimskih prehladov nisva staknila nič drugega.

Še nekaj primerov kako Zakon privlačnosti deluje. Če razmišljate negativno, boste negativno tudi privlačili.

Vaša misel – ne želim imeti slabega dneva

Sporočilo Univerzumu – res si želim imeti slab dan

Vaša misel – ne želim, da se mi računalnik pokvari

Sporočilo Univerzumu – želim, da se moj računalnik pokvari

Vaša misel – ne želim zboleti

Sporočilo Univerzumu – želim zboleti

Vaše misli spremenite v pozitivne:

-pred menoj je lep dan ali danes bom preživela lep, radosten, uspešen dan

-moj računalnik deluje brezhibno in zato sem zelo hvaležna

-sem zdrava, počutim se odlično v svojem telesu

Slabe misli ne bodo privabile lepih dogodkov. Če posadite jablano, ne morete pričakovati, da bo iz nje zrasla pomaranča!

Za začetek je že dovolj, da se začnete zavedati svojih misli! Velike spremembe se ne zgodijo čez noč!

 

Objem,

Klavdija