Članek
LAŽ-LAŽI, da bo postala laž Resnica
Objavljeno May 07, 2019

RESNICA-RESNICI!

Politiko je potrebno povezati z vero, kateri ljudje stojijo špiritujel še najbol naivno in odločno ob strani. Tega se marsikdo v Sloveniji ne zaveda, ko se gre politiko!

Ljudje so bitje in vedno plen v katerega je mogoče v njihovo spiritujeznost integrirati vsako lažno romantično obljubljanje.

Človeštvo, kar še ne uspe prenašati je pravo Ljubezen, do narave, do univerzuma, Resnico, Poštenje, Realnost in Odgovornost!

Človeštvo sveta pa zelo uspešno prenaša in to odkar človeštvo obstoja vsako močno prepričljivo LAŽ! In vso vrstno prodajo, kupljivost, s katero dokazuje, da je človek u stanju za denar prodati še svojo mati kot tudi Domovino!

Temu v namen preostaja samo še opcija kako vstopiti v njihovo vsakodnevno življenje upanja in jim podajati namišljene lažne rešitve v katerih se bodo videli ljudje potrjene in tako postali zelo lahki plen vladni skrupoleznosti sveta! To predvsem velja še vedno zelo močno za Slovenijo!

Neglede kakšno idejo imajo vse skrupolezne Oblasti. Njihov uspeh se pokaže vedno v prepričanju nečesar, čemu ni mogoče podati realnega dokaza temveč toliko bolj špiritujeznega verovanja v to za kar so se pustili prepričati.

Tisoče in tisoče vseh različnih teorij zavajanja skrbijo, da so ljudje v okviru svoje spiritujeznega prepričanja pod varno streho, katera jim zadostuje premagovati vsakodnevno izkoriščanje iz strani neglede katerih koli vladnih oblasti.

Kakšno smer imajo pogotove oblasti v vizirju, nima večjega pomena, temveč kako so uspešne ljudem v njihovo naivnost integrirati svoj namen zavajanja! Svet je še danes zelo, zelo pimitiven in bo ostal tako dolgo dokler mu sodobna digitalna tehnika in Algoritmičen sistem nebo odvzel vso do sem primitivnost.

V modernemu sistemu nebo imela sedanja oblast več nobene teže in s tem tudi nobene vloge! Danes se mnogi zgražajo nad mojo podano prihodnost, če jo omenjam brez, da bi jim bilo jasno od kot ta nasprotna propaganda proti razvoju časa z vedno bolj sodobno tehniko pride.

Oblasti se bodo probale obdržati na staremu principu, kako dolgo jim bo v njihovo zavajanje človeštvo še verjelo. Tehnika dela na temu, ko bo ljudem to naivnost uničila! V modernemu sistemu bodo oblasti zgubilo povsem svojo težo zavajanja. in postale človeštvu odveč!

Temu v namen vso vrstna propagande vse proti sodobni tehniki, ki pa vse bolj, kot ves čas do sem, dela v dobro za človeštvo sveta, ko mu bo ob pravemu Algoritmičnemu digitalnemu sistemu vedno prijetnejše in predvsem pravica bo dobila pravo mesto!

Verujte še naprej, sledite in pustite času čas, kar niste hoteli sami storiti, ker ste sledili naivnosti zavajanja, je storil čas in Oblast za vas in vam stoji temu posledično še danes z škornom na vratu!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-Deutschland Germany

franc jazbinšek