Članek
Vsako izkoriščanje dobi enkrat račun!
Objavljeno May 07, 2019

Pričakovane invazije izkoriščenih!

Zamujen transfer pridobljenega dobička v Afriške-Azijske države!

Europa se je gradila na izkoriščanju vseh, ki sedaj prihajajo v Evropo in bodo še prihajali tako dolgo, dokler bo še kje kakšen višek.

Da niso bili ves čas Evropski politiko kompenzirati transakcije standardnih vrednot med države s katerimi so sodelovali, si bodo to storili vsi priseljenci sami. Moje napovedi zelo ostro naznanjajo našo realnost v poteku razvoja časa.

Tem primerno jih dobim vedno po glavi. Ne gre mimo dejstev, ki jih bo zelo težko spremeniti. Napovedano je bilo iz moje strani že pred polstoletja, da bo prišlo do masovnih invazij, predvsem iz Afrike in Azije.

Vsi smo živeli v Evropi preko svoje vrednosti v pravemu smislu ocenjevanja dela preostalih izven evropskih držav in uvoženih rud teh izven evropskih držav!

Podcenjevanje izkoriščanje je doseglo sedaj svojo ceno. Ljudje, ki prihajajo v Evropo nimajo kaj več za izgubiti kot samo še svoje življenje!

Evropejci so zaničevali rase, se diskriminirano vedli do nemočnih nerazvitih držav širom sveta, Tega bo slej, ko prej konec, predvsem s svojim osebnim precenjevanjem.

Čas je še vedno napravil svoje. Če nebomo u stanju najti pravega kompromisa-rešitev, kar lahko pomeni, da zaustavimo še nadaljnje invazije ljudi, bomo v drugem primeru v nekaj letih preplavljeni z Afriško-Azijsko raso.

Mnogi od nas bodo zapustili svoje, takrat pa že več kot manj neznosno domače okolje!

Pametne projekte pripravlja Nemčija, kako na licu mesta teh afriških držav usposobiti investicije za uspešen gospodarski razvoj, ki bo omogočil, da bodo ljudje lahko ostali v svojih državah!
Želimo si, da bi se vse ostale države vzele vzgled po Nemčiji in tako morda pa le, zaustavili nadaljnji prihod preko številčnih beguncev-Migrantov in jim omogočili v njihovih državah verodostojno živeti!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-Deutschland
franc jazbinšek