Članek
Rekutiviranje delovne filozofije
Objavljeno Jul 30, 2017

V Sloveniji, napačna vodilna delovna filozofija in tako nedoseženi zaželjeni rezultati!

Dokler se bo šlo v vodenju, pa naj si bo to v vladi, kot v podjetjih in vseh javnih kot privatnih službah za lastno precenjevanje vodilnosti in na drugi strani se gledalo delovne ljudi, kot delavce/delavke, nebodo vlade kot visi ostali vodilni organi nikoli uspeli slediti zaželenimi cilji.

Vse sabotaže in celotna nepripravljenost, kako maksimirati delo, v času dela ,ležijo na napačni delovni kulturi in tako na napačni filozofiji vodenja dela! Vsi akademski napihnjenci in ki se radi precenjujejo skrbi vedno bolj za slabe rezultate in nedosežene cilje!

Ko bo Re kultiviran način napačne filozofije z vsem precenjevanjem in se imenovalo zaposlene zraven vodilnih oseb ne več kot delavce/delavke, temveč, kot sodelavce/sodelavke, bo pa mogoče pričakovati polno odgovornost od celotnega tima, ki bo šlo v korist celotnega TIMA!

Lep pozdrav

franc jazbinšek

PJ

Za zanesljivo in brez tveganja posojilo(borut.martin@gmail.com) DA BI PREKINIL MRTVE TOČKE REVŠČINE ALI REŠITI SVOJE TEŽAVE IN SKRBI, POMEMBNO JE DENAR AMPAK NI VAŽNO KAJ. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANČNA POSOJILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: borut.martin@gmail.com

Rajko K vidim te samo še kot idividun! Samemu sebi namenjen drugim v škodo!

AM

Pozdravljeni. Se strinjam z gospodom Jazbinškom. Dokler ne bo medsebojnega spoštovanja, potem ni pričakovati premikov na bolje. Tudi v Sloveniji so bili in so primeri podjetij, kjer to upoštevajo in imajo zato uspehe.

Poudarek v zadnjem odstavku je kar pravi. Vse prevečkrat gre za vzvišenost in podrejanje zaposlenih. Tudi v politiki ne gre za sodelovanje, niti v poziciji ali opoziciji, kaj šele med obema poloma. (*Rado K. Plačo je treba zaslužiti, pridelati, ne pa kar dobiti)

"ležijo na napačni delovni kulturi" Mater si pameten! In nam soliš pamet iz 1000 km oddaljenega Baden Badna. Pri 800 evrih povprečne plače in pri evropskih stroških vsakršna delovna kultura odpove. Daj mi ti 2.000 evrov plače, pa ne boš rabil deliti nasvetov o delovni kulturi.Sami doma bomo vzeli vse lekcije. Ob tvojem prispevku mi na misel prihaja cel zmerljivk, pa jih zaradi kulture ne bom obelodanil. Franci, si ne moreš najti drugega dela? Ne bi raje pustil pisanje bolj veščim od sebe?