Članek
politični kliki z starim režimom postaja vroče pod petami
Objavljeno Jun 08, 2017

Vse slovenske vlade vključno z Cerarjevo so za komumističnimi zavesami!

Za komuniste smo bedaki sanjavci utopisti psihopati pa še pa še! Vsi mi, ko vemo kaj vse je narobe in kako bi moralo biti, smo komunistim močno v napoto! Kajti komunisti so tako blesavi, da našega razmišljanja sploh niso u stanju razumeti. Prav temu v namen jim je glavno orodje morilstvo vsega kar jim ni bilo mogoče za razumeti.

Kramberger in mnogo nas, ko zastopamo povsem druga stališča ene delujoče družbe v korist vseh smo v očeh komunistov odvečni individumi. Čas bo pa prinesel sabo, ko bo postavil stvari na mesto. Ljudje se vse bolj osveščajo zato skrbijo različni socijalni programmi, ki so nam vsem na razpolago, da lahko črpamo informacije in odkrivamo vse hitreje, kaj vse je ta udbo-komunizem počel v zadnjih 75 let. Komunizem v celotni diktaturi neznanja, ki ga je znašal in ga še danes znaša nad svojemu slovenskemu ljudstvu pelje Slovenijo v izgubo.

Kumrovska akademična komunistična klika,vključno z slovensko akademično kliko napihnjencev si neprestano popajo priznanja na nepokončna prsa, ko na drugi strani slovensko ljudstvo vse bolj siromaši! Tega načina sistema je slovenski Narod sit in še marsičesa, čemer je nuja da se menja sistem!

Lp.
franc jazbinšek