Članek
EU-skupnost edini garant miru za nedoločen čas!
Objavljeno Jan 28, 2017

Nepotrebna Euforija za razpad EU-skupnosti!

EU se nebo še tako kmalu razpustil! Zadosti je še skupnih interesov vseh komesarjev vseh članic Evrope, ki gledajo dolgoročno v čas reševanja skupne Europske krize. Dotok sredstev v njihovo kaso je še dokaj stabilen tako, da komisarji lahko ostanejo še naprej pri preterano visokih honorarjih. Poglavitni faktorji parametrov so še dokaj optimistično nastrojeni.

Res pa je, da so se nekatere članice uštele, ko so sprejele euro kot svojo novo konvertabilno valuto. Mi v Nemčiji imamo občutek od leta 2002 da je bila -DM- devalvalvirana za 50% in to se občuti po letu 2008, ko je prišlo do bančnega kreša dokaj močno!

Gledati je potrebno v naprej, ker si bomo en drugemu v Europi še močno potrebni, če bomo hoteli uspeti zaustaviti vso nadaljno načrtovanje Afrike in Azije z več 100 miljinskim izseljevanjem, kar bi lahko pomenilo za evropo Konec identiteta posameznih držav! V moji viziji je ta invazija že na poti! Politiki bodo probali držati pokrvačo nad celotnem obsegu problemov, ko jih EU že ima in to tako dolgo, dokler bodo to zmogli.

Ljudi sveta sili sila sile, da zapšuščajo svoja okolja, kako preživeti. Veliko jih je zapustilo svoje kraje, zaradi upanja do mirnega življenja, brez vojske, kar je Evropa zadnji 70-tih let pridobila močno na imiču!

Nemčija si je ustvarila Marshallplan za Afriko. Mislim, da bi bil potreben Generalni EU plan in to ne samo za Afriko temveč tudi za Azijo! Čas bo pokazal potrebe in upam, da bodo ob takšnemu času politiki zadosti podkovani se z problemi spopasti! Slovenija še do danes ni uspela ustrezno odreagirati na potrebe želja svojih volivcecv/volivk, kar še samo zaostruje vso interno ljudsko nikakeršno razpoloženje!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-Deutschland
franc jazbinšek