Članek
Samo pravi sistem lahko reši slovenijo iz krize, strankarski za sigurno ne!
Objavljeno Sep 30, 2016

Slovenke in Slovenci, predsvsem pa mladina, zaupajte si kaj več, kot biti vendno nekomu podležni, ki vam ne pustijo sproščeno dihati! Zamenjajte si sistem v katerem boste vi odločali in ne več kot do sem strankarstvo!

 

Da so stranke kot takšne podvržene močno manipulaciji, kdo bo kdo in tudi kje, se večkrat ne opazi ali pa ne upa opaziti, da je sama špica skrivljena in ne nakazuje več prave smeri. Ko omenim, „ne upa“, je kriv za to zaostren hirarhični staro strrukturen  režimski sistem. Strankarski sistem en sam dizaster v Sloveniji! Člani strank, ko opazijo, da so konfrontacije vznotraj nje ne zaželjene ali celo prepovedane, bi morali vedeti, da je nekaj zelo, zelo narobe.

 

 V takšnem primeru nezadovoljstva slabega vodenja preide v težave, ki velikokrat zaidejo v eno smir in če je to slepa ulica, pomeni je zasigurno vodja napačen. Prav to se dogaja trenutno ne samo v vladi temveč tudi stranki SDS in posledično temu ji ne uspe nikakor njihove predloge plasirati na mesto, ki bi si Slovenski narod želel!

 

Občutek se mi podaja, da je Janša sam kriv za takšno neuspešno delovanje stranke, ki s svojimi osebnimi predlogi tiči v nekakšnem vakumu in kar mu preostane je, da čaka na nove volitve in njiohov izid. Čas pa tepe slovensko ljudstvo naprej, z neuspšno vlado, ki se je osnovala na principu zavajujočega  strankarskega sistema!

 

Zato je predvidena rešitev lahko samo v pokrajinskem-KANTON sistemu, kje bo ljudstvo vedno neposredno prisotno in odločalo kako dolgo bo oseba v ospredju na vodilnem položaju zadovoljevala interese  večinskega dela slovenskega ljudstva! Da je slovensko ljudstvo to priliko opcije med švicarskim kanton sistemom in strankarskim sitemom ob prvi nastavitvi volitev leta 1991 spregledalo, ker je bilo načrtno pripeljano na led, je posledično temu današnje nastalo katastrofalno stanje v Sloveniji!

 

Mislim, da ste danes vsi vsaj toliko osveščeni, da vam bo mogoče prepoznati, kako zavajujoč je bil vse čas do sem strankarski sistem.

Da bi v bodoče se kaj takšnega ne več ponovilo, kot ljudstvo imate to pravo, da zahtevate spremembo sistenma v pokrajinski-kanon sistem. Ko vam bo to uspelo, boste iz tega mesta postali vi slovensko ljudstvo glavni faktor o vseh pomembnih odločitvah. Odgovornost z vašimi odločitvami bo prešla popolno na vas in opcijo odpoklica vsakogar, ki bi grešil slovensko ustavo, bo omogočilo Slovenijo potegniti iz krize!

 

Do sem ste zaupalo vašimi izvoljenci poslanci, ki so si ob medsebojnem špekulacijskem dogovorju podelili mesta, si ustvarili vlado njimi na kožo pisano z državnozborsko teatersko predstavitev in vam krojili zakone uničevanja delovnih moral, vas pričeli ropati kjer koli je bilo to mogoče, delavce siliti v hlapčevska plačila in s pomočjo sindikatov tudi na cesto.

 Neizogibno, je pristalo vedno več ljudi pod pragom preživetja! Mislim, da si to ni nobeden želel, ker ste pač zaupali svojim izvoljencem, kot tudi množično sindikatom saj so dobili škarje in platno v njihove roke, nakar ste automatsko v zavajujoči strankarski opciji postali njihovi podleženci, kar ste še danes.

 

Toliko o strankarskem sistemu, ki vas je pripeljal v siromaštvo. Pa odločajte za vnaprej sami, kateri opciji sistema boste še v naprej želeli slediti!

 

Schöne Grüße aus Baden-Württemberg-Deutschland

Lep pozdrav

Franc Jazbinšek