Članek
Bogovi našega planeta Mama -Zemlja
Objavljeno Sep 03, 2016

 

Prosti zidarji

 

  

Bog našega planeta

Prosti zidarji

 

 

O tistih gorih, kot se jih vedno rado poimenuje ni vredno kaj dosti si glave beliti, ker si jo oni tudi ne belijo glede nas dolih. Prosti zidarji, kateri odločajo daleč v naprej kje vidijo oni njihov svet so Mega elita tega sveta. Njimi podrejenim je dokaj jasna in ostati lojalno zadolženo v samo določenem okviru njihove naloge. Za člane te Mega elite so gotova pravila, ki temeljijo na principu. Maš kaj si kaj, nimaš nič nisi nič. In da bi bilo lahko tudi drugače bodo vedno poskrbeli, da do tega nebo prišlo, če to ni predvideno v njihovem kontekstu dela.

 

Nič  ni po naključju, temveč dokaj točno v naprej načrtovano. Človeštvo sveta je potrebno nadzorovati in kdo temu nebi sledil dobi hitro za občutiti. Večina vladujočih tega sveta so člani te Mega elite (Prostih Zidarjev). In njihova dolžnost je, da skrbijo za kompenzacijo med dobro voljo in pa močno zaskrbljenost za katero je beseda “STRAH” še vedno aktualni sestavni del vladujočih, kako obvladovati svoj Narod!

 

Če je preveč Narod optimističo razpoložen postane nezadovoljen in prične vedno več zahtevati. Zato je potrebno medijsko skrbeti, kako ga umiriti in to počno z predstavo koncentriranih napetih medijskih tem in še kakšno predvajanje dokomentarnega filma, kako gre po svetu drugim še veliko slabše in pa impulziranje “tretja svetovna vojna grozi”! In že je Narod otihnil, ter postal ponižen in pričel slediti nadaljnjem ožemanju iz strani Oblasti in celotnega vladujočega aparata, kar je v Sloveniji momentalno zelo prisotno in transparentno.

 

Ko sem jaz ničkolikokrat podal mojo skeptiko z nakazovanjem, kam politiki Slovenijo usmirjajo in komu na ljubo, ni bilo mogoče kaj proti takšnemu načinu načrtovanega uničevanja gospodarstva ukrepati. Slovenski Narod je pod nekakšnim zvoncem, ki mu stalno na ušesa zveni neprijetna sinfonija nezadovoljstva ponižanja in ga tako lahko uporabljajo kot potrto duševno zlomljeno osebje. Takšna osebe se lahko vsaki čas znajde v katastrofalnih težavah, če še povrhu zgubi delovno mesto, kar je tašnih razočaranj v Sloveniji iz dneva v dan vedno več.

 

 

Nekoč so nam rekli, UDBO komunisti, da smo izdajalci, ker smo hoteli zaradi udbo režima zapustiti takratno državo Jugoslavijo. Danes imamo pa v politiki Slovenski političen vrhunec, ki nas izdajajo v samem Bruslju, samo, da so oni dobro plačani. Vse, kar se do sem dogaja z Slovenijo, je daleč nazaj plansko izdelano in pogotovi katerim ste zaupali, vas osiromašujejo kako enega dneva nekomu omogočiti priti do neprimičnin in tako bo lahko v bližnji prihodnosti slovenski Narod na svoji zemlji ostal hlapec nekega tujca. Vse bi bilo lahko drugače, vkljub vplivu prostih zidarjev. Prostim zidarji se je sicer teško upreti in vendarle z maso združenega razmišljanja o skupnih vrednotah, katere bodo šle v korist  slovenskemu  ljudstvo, bi bilo mogoče za pričakovati pozitivne spremembe. Za svobodo se je vredno in potrebno boriti, si stati tesno en ob drugemu ob strani in gledati v bodočnost naših naslednikov, vnjukin in vnjukov. Našimi nasledniki smo dolžni predati ustrezno sproščeno miselnost, ki bo vspodbudnih vrednot, nadaljevati do sem že vse ustvarjenega.

 

In to je resnično lahko lev pravi demokraciji, ki mora iti vsemi v dobro se en ob drugim zadovoljno počutiti. Ko bomo veseli, da je sosedu uspelo zgraditi dom tudi z delčkom skupne soseške pomoči, ko bo kmetu uspela letina in ko bo podjetnik še lahko koga zraven zaposlil. Ko bo slovenski Narod zadovoljen hodil v službo in ostal ob dobrem zdravju. Za vse tiste, ki podajajo pažnjo tudi na sakrarne vrednote, da bodo lahko vsakemu ob srečanju pogledali v oči. Da se bomo vsi zavedali, da smo samo skupaj nekdo, ki si lahko dovolimo rečti, da smo v samemu sebi člen močne ketne celotnega slovenskega ljudstva.

 

To moramo dosešti, da nam prične po naših žilah tečti samo pozdravna misel do sorojakov, sodržavljanov, ko bo naš utrip srca povspešil energijo v premagovanju vsega kar nas še lahko čaka. Brüsel bo lahko dobil priliko enega dneva kaj pomeni, če se Narod za nekaj odloči in ne kot ves čas do sem politiki, ki pridigajo mimo interesov svojega naroda. Vstran od strahu, s katerim oferirajo politiki in manipulirajo z svojim ljudstvom. Miselnost vsega ljudstva moraa biti vedno prisotna se boriti za svobodno življenje! Človeška miselnost naj bo nekaj vspodbudnega, nekaj pričakujočega, s čemer bo slovenski Narod pričel strmeti po nečem kar je za storiti in ne več čakati, da bo kdo drugi to za njega storill! Lčpvek naj postane dolžnost sam kaj storiti v vdobro vseh, za kar je vredno živeti in se boriti za pravico vse do konca življenja.

 

System, ki se imenuje Parlamentarno demokratičen system je v poglavitnem delu prosto zidarski. Strankastvo, ki nam je bilo prenešeno iz držav kje to tudi do dobra deluje, je v Sloveniji zrušilo poglavitne vrednote katere so slovensko ljudstvo povprej še obdržale en ob drugem in en z drugim. Toleranca akceptanca, je bila nekoč vsakodnevnost, kar danes temu zdaleč ni več tako. V Brusel je bilo nekaj komisarjev poslanih, kako nam naknadno uničevati dobrine slovenskega ljusdstva.

 

Soseščina, ki je gradila hiše skrbela za medsebojno humano socijalno varnost je danes z paragrafim zadušena, in natala so določila, koliko  lahko sosedu zaupaš, da te nebo šel prijaviti, ker to Bruselj zahteva. Prišla  bo ponovno debata o davku na neprimičnine, ki bo kmalu zopet glavna tema v državnem zboru. Voda, ko bo zašla v privatne roke je kot samemu sebi grob kopati. Kdo bo lahko imel solar kolektorje na poslopjih in komisija za komisijo, da ni več nobene preglednosti nad njimi. Vse gre v smer  kako potegniti še kakšen davek iz že tako praznih žepov slovenskega ponižnega utrpelega ljudstva. Za vse to bodo skrbeli PROSTI ZIDARJI. Kaj pa Slovenija resnično rabi se še do sem ni dalo prav nič kaj pozitivnega slišati. Močno upravičeno nezadovoljne ljudi v Sloveniji rabijo novo zaposlitev. In institucije,ki bi morale skrbeti za več dela, so povsem zaspale!

 

Ko smo imeli mi v Baden-Württember-gu koncem 80-tih let padec gospodarstva, nismo čakali, da se povsem sesuje, temveč smo ukrepali. V okviru ministerstva za gospodarstvo smo dobili institucijo GWZ-Danes BWi, (Geselschaft für internationale Wirtschaftliche zusammenarbeit B-W), (Institucija za mednarodno gospodarsko sodelovanje) ki je segala daleč preko gospodarske zbornice, katera  je v večina zaspana inštitucija kot ravno tako obrtna zbornica, ker se financirajo od prisilnih prispevkov in, kot nedolgo nazaj je to tudi za Slovenijo veljalo z  prisilnimi prispeveki.

 

Instuitucijo GWZ in naknadno Bwi,(Baden-Württemberg International) je z Gospodarsko in obrtno zbornico skupaj nastopala na Börssnih srečanjih. Jaz sem osebno skrbel za vso logistiko v Sloveniji in delno tudi tukaj v Nemčiji pri aqiriranju. Navezal sem močne stike z celotnim vladnim osebjem in stotinam podjetij v Nemčiji, kot tudi 100-tinim v Sloveniji.

                  

Pričel sem z navezovanjem stikov sprva, kot predsednik združenja slovenskih poslovnežev v Baden-Württembergu in nadaljeval nekaj let pozneje kot podjetje jazbinsek-consulting West&Ost Wirttschaft Export Import. Moja vizija je bila kako pomagati obema deželama Sloveniji, kot tudi B-W, da bi prišlo do novega zaposlovanja. Pričeli smo organizirati podjetnike, katerim je bilo potrebna naša pomoč jih prebujati za potrebe se usmirjati na vzven.

 

Organizirali smo borzna srečanja med  podjetniki iz baden Württemberg-a in Slovenijo, seveda tudi z vsemi ostalimi vshodnimi državami kje sem bil jaz vedno prisoten. Srečanja so se vrstila iz leta v leto na prav specifičen način. Vsak naši podjetnik je bil v naprej seznajen z slovenskim pogovornim partnerji na osnovi temeljito izdelanih podjetniških profilih posameznih podjetij. Vsak podjetnik je dobil najmajn 5 slovenskih pogovornih partnerjev iz njegove specifike dela kako priti do skupnih interesov sodelovanja. Isto je veljalo, ko so prišli slovenski podjetniki k nam v Stuttgart na borzno srečanje. Z nekaj leti sem opazil kako negativno je delovala slovenska politika napram tujimi stem mislim našimi nemškimi invsestitorji.

 

Moje sodelovanje je seglo v najvišji prostor Baden-Württemberg-škega gospodarstva. Leta 2005 sem bil tako daleč, da sem rekel tem pokvarjenim slovenskim lopovim nebom več na voljo. Ko sem prinašal delovne programe in so jih odklanjali, ker so bili v privatiziranju, ter mi rekli, da ostanemo le na vezi, ko bo šla privatizacija skozi. Vedel sem koliko je ura. Vedel, sem, da se bo enega dneva vse zlomilo in oškodovani bodo na stotisoče lastniki takratnih certifikatov, ker so jih prodali lopovom. Nastala je prava gonja za certifikakte, kako jih orazvrednotiti in tako Narod spraviti v nesigurnost in nato do privoljitve, ga prodati za smešno nisko ceno.

 

Bankerji Direktorji managerji politiki zdravniki in malo bolj prebrisani tudi sorodniki, so gledali kako čim več si teh certifikatov še za časa, ko še niso bili kodirani na Borzi, nabrati in kasneje kaj se je dogajalo ni potrebno še kaj dodati. Kdo so glavni lopovi, se danes ve zanje in da so to vse počeli proti zakonito, o slovenskemu sodstvu ni potrebno še posebno kaj omenjati, ker je bil neposredno vključeno v vso svinjarijo, ki se je počela na račun naivnega slovenskega ljudstva.

 

Slovenija je pričela izgubljati iz dneva v dan vedno bolj zaupanje na vznotraj in nič manj na vzven in bo imela dokaj velik problem vse do časa dokler bo ostala v parlamentarnem razkošnem systemu. Sistam, ki ni nikakor vspodbuden, da bi pričelo slovensko ljudstvo  nositi del odgovornosti, katera bi morala biti steber demokracije, da en system sploh lahko deljuje v korist celotnega slovensjega ljudstva!

 

Siguren sem, da se mora kaj storiti, samo z Miro Cerar-jevo vlado bo vse druzga, kot pa to kar narod od njega pričakuje. Slovenski Narod se bo moral nehati naslanjati na to strankarsko zdrobljenost Slovenije, ki bi vsaka familija imela najrajši svojo stranko. Naj se negrejo več strankarstvo-vrtičkanje, ker jih uničuje, temveč odločijo se naj za pokrajinski sistem ki bo podal odgovornostvsakemu slehernemu slovenskemu držvljanu/državljanki, ki bodo strmeli za skupni ciljem biti uspešni vsaka pokrajina sprva za sebe in vse v skupnosti celotne Slovenije nepremagljivi.

 

 

Samo tako si bo slovenski Narod pisal usodo sam in jo z lahkočo prenašal, saj ob zadosti dela postaja zadovoljstvo in zagotovilo primernega standarta. Lopovi nebodo dobili več prilike še kaj proti interesu slovenskega ljudstva si dovoljiti, ker bo beseda ljudstva beseda zakona in odpoklica vsakogar, ki bi grešil ustavna pravila.

 

 

Wirtschaftsförderung und Information (Slowenien)
Franc Jazbinsek Johannes-Daur-Str. 22 70825 Korntal Tel: 0711-8385791. Fax: 0711-3805613. Slowenische Außenhandels- und Investitionsbehörde


www.laenderkontakte.de/slowenien/wirtschaft