Članek
Samo vsemogoči še lahko reši slovenski Narod!
Objavljeno Jul 09, 2016

 Prosim te vse mogoči, prosim daj mojemu slovenskemu narodu zopet kmečko pamet, ker jo potrebuijejo kot še nikoli!

 

Če bi kmečka pamet imela mesto v Oblasti, bi jo dobila tudi na univerzah in bi se vedelo koliko česa je vsako leto potrebno na novo zasejati, da bi kmet lahko zasigural preživetje svoje  družine. Povsem na isti način bi bilo potrebno izdelati logistiko funkcionalnega sistema in danes teh težav, ki jih Slovenija ima nebi bilo.

 Z Philosophijo, Pravniki, prekoštevilčnimi študenti in 100 in 100 tisočem birokratskih državnim odvečnih uslužbencev je nemogoče se pospeti na zeleno vejo! Saj vsi našteti, ki so v bistvu še samo paraziti, bruto socijal produkta, še ni nikoli padel kakšen cent v zmajevsko korito. Korito nenasičenih državnih oblastniških voluharjev!

 V Sloveniji ni sistema ni logistike, tako tudi nemore biti potrebne preudarjenosti, kje kaj , kako pričeti! Ko se gredo neki ljudje politiko pri tem pa razmišljajo kako čim bolj izkoristiti svoj položaj ali tudi odskočno desko, ki bo koga kapultirala za direktorja, kot je bil to zelo lepi primer z Podobnikom-Telekomen in množično drugimi drugače pa nula v manager-stvu (vodenju), potemm se slovenski Narod ne rabi čuditi posledic, ki iz vsega tega izhajajo.

 Kdo si je pa z poštenim dalom ustvaril svoj kapital, kot tudi jaz, ki ga nimam niti časa zapraviti se bo pa prekleto teško odločil vstopiti v politiko in se pustil od večinskega dela samih špekulantov še na kraju opljuvati. Sam sem se moral vedno distancirati, da me ni zajel ta smrad, ki se ga je zatem teško znebiti, ko si enkrat med njimi.

 Prav v ta namen, da ne vstopam direktno v politiko probam vam ljudem dopovedati, da ste vi tisti, ki boste morali nositi odgovornost, kaj se bo v Sloveniji še v naprej dogajalo! Za sigurno pa rabite zato Kantonski

 sistem! Ne pustite se zavajati od sedanjih voluharjev, ki peljejo propagando proti kantonskem sistemu, saj prav ti se ga bojijo kot hudič križa! In dobro vedo zakaj?

 V tem momentu, ko bi prišlo do spremembe sistema iz strankarskega, ki je uničevalen, v pokrajinskega, bi bilo mogoče priti do uveljavitve lustracije, do potrebnih Reform, rehabilitacije, predvsem pa do rekultiviranja vseh vrst delovnih navad, ki jih je potrebno prinesti na najvišjo etično-moralno raven!

 Lep pozdrav iz Baden-Württemberga

Franc Jazbinšek