Članek
Sreča ni samo dobro živeti!
Objavljeno Jun 09, 2016


Sreča ni samo dobro živeti, temmeč je razsvetljenje  dolžnosti, odgovornost do Domovine!


Sreča je zelo relativna, kaj kdo za srečo smatra. Za večina ljudi, ki se z politiko ne okvarjajo, pa si mislijo, čemu bi se okvarjal z politiko, ko je vseh vrst napetosti, ki jih politika ima vedno znova na lagru, je u mesto sreče nesreča. Ne pri meni je več opcij sreče,  Sreča v fokusu, kot je to »POLITIKA«  mi podaja zadovoljstvo, če dobim občutek, da vse kar počnem gre v dobronamenske učinke, ki so dolgoročnega značaja in predvsem v dobro vsemi tistimi, ki še danes ne uspejo se sami zadostno močno postaviti na svoje noge in povedati oblastnikom z njihovo kriminalno nagnjenostjo, da ne delajo prav in najmajn v interesu slovenskega ljudstva.


Če bi se ves slovenski Narod zavedal odgovornosti, ki jo pa v večina nimajo, bi do takšne situacije, kot jo sedaj prav ta slovenski Narod doživlja in teško prenaša sploh nebi moglo priti. Marsikdo od nas ve, čemu je tako kot je in marsikdo od nas proba z svojo preudarjeno miselnost uplivati na vse tiste, ki še to ne zmorejo. Velikokrat je že kdo probal kako bi naj jaz zapustil moj vpliv na moje sonarodnjake, kar pa uzamem to za potrjevanje, da delam prav, kar delam. V življenju sem marsikaj dosegel, prav zaradi moje preudarnosti in vstrajnosti in nikoli pomislil, da bi želel biti materjalno bogat. Moje bogatsvo je idealizem in se celo življenje koncentriram na delo, ki si ga začrtam za Cilj in temu sledim. Vedno stojim za stvarjo v močnem prepričanju, da ni sile, ki se je nebi dalo zlomiti!


 Tako bom delal naprej in stem koval srečo svobode slovenskega ljudstva tudi, če je sam morda nebom v Sloveniji deležen. Slovenski Narod je bil nekoč v svetu priznan kot zelo, zelo, deloven narod, kar še to danes velja za nas zunaj Domovine in le za posamezne doma v Domovini. Siguren sem, da bo to ob pravem sistemu enkrat zopet veljalo za moje vse sonarodnjake tudi doma v Sloveniji. Kriza je že vedno poskrbela za združevanje in solidarnost en do drugega, kar še danes močno majnka v Sloveniji. Ta kriza se bo še stopnjevala stem pa tudi združevanje in solidarnost in si usela ukradeno svobodo, ki so vam jo jemale vlada za vlado!


Da ne omenjam vedno kratki čas mandata J-Janše, ko je pričel popravlati napake prejšnih vlad in tudi njegove in ker je udba bila močnejša, kot slovensko ljudstvo so ga odstranili.


Zato toliko bolj apeliram vedno na spremembo sistema! Samo z pokrajinskim sistemom bo dotok kisika in energije dobre volje kako z lahkočo nositi polno odgovornost do samega sebe kot do družbe. Tako se bo Slovenija uspela rešiti ne samo napačnih politikov, temveč tudi napačnih managerjev. Ko bo lokomotiva postavljena na pravi tir in Mašinovodja pravilno upravljal vse knofe, mu  bodo potniki še samo aplavdirali, ko jih bo pripeljal na skupen zaželjeni Cilj slovenskega svobodnega dihanja!


Slovenke in Slovenci slovenski državljani, moji sonarodnjaki, vse je v vaši moči, strnite jo skupaj v ljubezni do domovine, ki mora ostati za vekomaj nepremagljiva!


 Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek