Članek
Vse verne institucije kot preostale nezadovolne institucije civilnih incijativ,združite se!
Objavljeno Mar 27, 2016

Vse Verne institucije v Sloveniji, združite se in postanite aktivni ob strani vshodnikov!

Video-posnetek, ki sem ga v celoti poslušal me je malo presenetil, ker nisem prepričan, da je bila govorna oseba župnik? Ves čas do sem, se RKC ni udeleževala vshodnih protestnih akcij česprav sem jo na to upozarjal in probal pridobiti za potrebno obveščevanje in vspodbujanje slovenskega naroda za generalni protestni vshod v prestolnico Ljubljano.

Do danes še nič kaj zadovoljivega. Pa... vkljub temu, kot vemo ni še prepozno pristopiti in podati potrebo po vzbujanju ostalih, ki še niso tako daleč! Nujno se moramo povezati je govorik govornik in to bi res najlažje storila RKC, kot tudi ostale verne institucije. Sugestija poštenosti do sočloveka so sugestije ljubezen do Domovine –Slovenije, do svovbode, do lustracije!

Videlo se je kako nemočno je prav to nepovezano slovensko ljudstvo, ko je govornik stal sam pred vladno prestolnico in napenjal glasilke, ljudje pa kot na sprehodu mimo njega. Lopovska Cerarjeva Vlada, pa lahko še naprej lepo izvaja vso nadaljno lopovsko krajo in manipulacijo nad zasuženjsko prestzrašenim slovenskim narodom!

Franc Jazbinšek

Prikaži več