Članek
20.12.2015-REFERENDUM
Objavljeno Dec 20, 2015

Pustite Istospolnimi ljudem živeti in bodite veseli, da niste eni sami od njih!

 

Vse se nekje prične in če je mati narava tako odločila potem ni tukaj kaj za uporekati. Kajti le tako je mogoče obvarovati tisto kar je najdražje in to je ljubezen. Vsak trenutek se rojevajo atroci in mi kot ljudje uzamemo za normalne otroke, da imajo vse  podanimi glidie, seveda v pričakovanju, da so duševno tudi prisebni. Prisebni, čemer jim pri razvoju odraščanja naj nebi povzročalo kakeršnih koli težav. Vse lepo in prav v kolikor vse navedeno tudi nastopi. Dejstvo pa je, da so se rojevali in se še danes rojevajo tudi atroci, ki ne dosegajo predvidenega standarta norm otroka, kot so večina ljudi navajani. Tako pa prihajajo hitro vprašanja na katera ni moč z lahka odgovoriti, kaj je temu krivo?

 

Otrok je prišel na svet, mama ga je v polnem ljubezni pričakovanja dobila na prsa v kolikor se je šlo za pravo mamo, saj niso vse in otrok je začutil toplino ljubezni, da ga ima mama rada. Imamo tudi takšne matere, ki si otroka ne zaželijo pa so ga kljub temu rodile, No pa ostanimo pri temi otrok, ki se rojevajo z duševno spolpo usmeritvijo v drugo smer, kot jih pa njihovi spolpi organ  zaznamuje. Kot dojenčku se še ne opazi ta nagnjenost, ki pa pride pri odraščanju vse bolj do izraza. V času pubertete pa že lahko pride do težav, ki lahko nastajajo vse večje in večje, kje ni razumevanja za to vrstni razvoja in strani odraslih!.

 

V večinskih primerih starši temu otroku posveščajo popolno ljubezen ga probajo tudi razumeti in mu pomagajo kako bo najbolje uspel živeti z svojo drugačnostjo v krogu masovne netolerance ljudi. Mnogi probajo vse svoje osebne občutke kolikor se da, še nekaj časa prekrivati. Nastopi pa čas, ko tudi z prekrivanjem negre dalje. V sedanjih družbah, kje živimo se pričnejo istospolni združevati in javno nastopati z pogumom in samozavestnostjo pokazati v izražanju, da so tudi oni en del naše celotne družbe, kar v mojem prepričanju tudi so! Večinski del slovenskega naroda pa prične kritično gledati na razvoj družbe v kateri ni kaj več za skrivati.

 

Celo u stanju so samo še kritizirati in diskriminirati, napadati z vsemi mogočimi opaskami, kar nikakor ni na mestu. In to predvsem, ker niso eni od njih in ker jim toleranca in skceptanca že ni prišla v vsporednosti z Demokracijo v nihovi razgledni omejenosti. V razvitejših državah na osnovi razvite Demokracije teh problemov že zdavnaj nimamo več. Danes, ko se po svetu še vedno dogaja velika revščina, katero morajo  po večina utrpeti atroci, kar nebi bilo potrebno, pa se politiki ubadajo z zakonodajo, kdo lahko in kdo nesme posvoji otroka, predvsem, ko se gre za istospolne pare.

 

Res zaostala Slovenija lahko upravičeno rečem saj je danes -20.12.2015- sklican referendum, kako bi naj sloveski narod sam odločal glede zakonodaje o istospolnih pri posvajanju otrok. Tukaj vidim jaz kako Slovenijo čas vedno znova povozi in nebo čudno, da bo v bližnji prihodnosti v mesto 30 let prišlo na 100 let zaostalosti od razvitejših evropskih držav.

 

Pomisli si naj rajši vsak, ki  diskrimininira istospolne, ker je proti posvojitvi otrok, kako bi pa bilo njemu, če bi bil on na tem mestu? Iztospolni so samo ljudje kot ostali in spadajo v našo isto družbo imajo ravno tako duševna ljubezenska čustva in potrebo po ljubezni do ostalih kot tudi do otrok, ki si jih želijo posvojiti. Mislim, da je vse skupaj močno izpolitizirano napihnjeno in spada v kategorijo močnega zavajanja slovenskega volilnega potencijala. Umesto, da bi se slovenska politika ukvarjala, kako spraviti lopove za katere vedo, kdo so in vse bančne praevarante na mesto kamor spadajo obremenjujejo živlenje istospolnimi.

 

Res sramotno za 21 stoletje v razvoju časa, da nezmore slovensko ljudstvo več tolerance in akceptance, do istospolnih, ki imajo željo rešiti otroka od slabih razmer, kje so prisiljeni živeti in jim nuditi ljubezen ob njihovem odraščanju. Da nas vodi slovenska politika ves čas za nos je dejstvo. Ko bo tema istospolnost, sneg od včeraj, bo pa kaj druzga!

 

Istospolnost ni in nebo problem! Problem pa bo ostal pri slovenski politikih in pri volilcih, ki nimajo pogleda v vprihodnost in posledično temu si ne znajo ustvariti njimi primernega vladnega sistema!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek