Članek
Odlikovanja in nagrajevanja nikakakeršna podjetniška mutivacija za slovenski prostor!
Objavljeno Apr 30, 2015

Slovenska Politika zavorni  kloc gospodarstva!

Nagrajevanja in odlikovanja je bilo v Sloveniji vseh 70 let abnormalno in nikakor učinkovito. Vse kar bi bilo danes Sloveniji potrebno je zamenjava systema, ki bi nam dal občutek in upanje, da smo v pravi državi. Podjetniki neslonijo na patriotizmu temveč na idejah kako se čim uspešneje uveljavlati v konkurenčnem svetu.

Vse kar pa Slovenija ves čas počne, je pa starosystemsko zaviranje mladih ljudi. Vedno se politiki sklicujete na nekašne tuje profesorje Filozofe vsevedeže, ki držijo ves čas roke v žepu in predavajo že zdaleč neuporabno zgodovino. Od takšnih z figo v žepu pa res ni mogoče pričakovati gospodarskega napredka.

Danes mora človek biti u stanju si najti ustrezno državo v kateri sledijo potrebam podjetnikom. Da se to v Sloveniji nedogaja je povsem razumljivo, da vsak pameten bo pogledal sosedu pa naj si bo to katera koli država in si zagotovil v okviru urejene države svojo konkurenčnost. Slovenski v večina bedaki v politiki, ki si ne upajo z resnico stopiti v korak dokažejo z takšnim nastopom, da skrijo le za svojo rit in mar jim je, če se Slovenski podjetniki izseljujejo. Vso cerarjevo pridigovanje, so pa pravlice, ki si jih slovenski politiki lahko en drugam pripovedujejo. Potrebno jih bi bilo poslati malo na resnično delo, ki bi jim pa morda le odprlo oči, da bi opazili kako so še v večji večini veliki paraziti na račun davkoplačevalce.

Brez spremembe systema ni mogoče za pričakovati resničnega gospodarskega napredka. Cmerar že neve več, kakšno laž bi si še izmislil, da bi umiril socijalno napetost slovenskih siromakov kamor jih je pripeljala njegova lopovska elita, ki se še danes prosto nekaznovano sprehaja po slovenskih ulicah. Vsak čas bo ta napetost nezadovoljstva slovenskega nepreveligiranega ljudstva explodirala. Laži se nedajo dolgo prenašati in z zadolžitvami tudi ne dolgo financirati!

Franc Jazbinšek