Članek
Bojazen do nemških kupcev slovenskih državnih podjetji!
Objavljeno Feb 26, 2015

Franc Jazbinsek-consulting West & Ost-Wirtschaft
Korntal-Münchingen bei Stuttgart, den  26. 02. 2015

Tudi na račun Nemčije manipulacija vlade Slovenije!

Slovenija se počuti Ogrožena iz strani EU-skupnosti in tem primerno zelo negativno in nezaupljivo kot sama članica EU-skupnosti usmirjena v EU skupnost in posebno še z polnim prestižom do Nemčije. Bojazni kateri ni moč kaj spremeniti saj zgodovinske situacije naj bi se rade ponavljale, glede na dve svetovne vojske, katerim se še danes v Nemčiji in tudi širom sveta prištevajo številčne razprave, kako se kaj takšnega nebi smelo več ponoviti!  Tem primerno tudi moje nikakeršno razumevanje do slovenske skeptike glede prestižnega razvoja naše Nemčije!  Vse to pa povzroča veliko škodo z takšnim navideznim negativnim gledanjem v razvoj slovenske gospodarske bodočnosti.


Bojazen pred Nemčijo ima predvsem starejša grneracija katerih so starši črnili negdanjega okupatorja Hitlerja, ker je bila Nemčija na slovenskem ozemlju nekaj let in ne čisto proti volji številčnega slovenskega ljudstva. Veliko takratnih slovenskih državljanov za časa kraljevine Srbov, Hrvatovin Slovencev je prostovoljno uzelo nemško državljanstvo in po končanju vojske prevzelo jugoslovansko državljanstvo. Takrat so prišli na oblasti UDBO-Komunisti in se podali v zelo negativno v razvoj svoje UDBO-komunistične bodočnosti. Vladujoči Udbo-komunisti, ki jim je bila glavna naloga zdrave gospodarje uničiti večji del pomoriti in zapleniti vso premoženje so se podali nevedoma z takšnio absortnostjo v system zaviranja razvoja časa.


Nacionalizacija je prišla takoj po 45-temu letu in v letu 48 so imeli UDBOVCI že nekaj seminarsko priučenih referentov, ki so jih poslali na teren, da pozaprejo vse privatne trgovine in podjetja, katera niso spadala v komunističen systemski Koncept. Skozi to butalsko delo se je pričel izgrajevati socijalni komunizem in skrbel, da so čas ambicijoznih intuzjastov ustavili in jih silili v svoje zavorne systeme. Itelektualci v kolikor jih niso pomorili so si ubrali pot pod noge in zapuščali ilegalno takratno Jugoslavijo. V letu 1962 z mojimi 18-timi leti je bila to tudi moja pot, kako zapustiti neznosen system UDBO-komunizma! Takratni UDBO-Komunisti so probali maširati za naprednimi zapadnimi državami in vedno bolj zaostajali saj jih je čas povsem povozil.


Komunistično orjentirani poslovneži takrat in še danes so delali umazane gospodqarsko kriminalne posle in prav to bi radi še danes  kar naprej  počeli v kolikor jim bi bilo mogoče, öe se državna podjetja nebi razprodala. Temu primerno je  namenjen ves čas političen „LOBIIZEM“, kako širiti propagandni strah proti tujimi Kupci in finančno-potencijalnimi vlagatelji in še posebno zavidujočimi uspehi proti Nemcem. Strah kateri je povsem umetnega značaja i tako nikakor utemeljen, saj stem si slovenski Narod samo še podaljšuje zasužnjevanje prav od svoje izvoljene slovenske vlade  in to na osnovi napačnega systema, ki gre vsa desetletja v korist le gospodarsko kriminalnim špekulantom.


Veliko nepotrebnih bojazni se širi med ljudi, ki jih uporabljajo za vsevrste manipulacij, samo kako si zagotoviti pogoj ostati na še vedno izkoriščevalnih državnih položajih, kje se dajo finance visokih zneskov iz državnih podjetji odtujevati in transferirati na privatne konte bančnih oaz širom sveta! Slovenski Narod pa z dragimi drugače nepotrebnimi krediti zadolževati in ga držati na takšen način, na nitki preživetja med življenjem in smrtjo! Da takšno opazovanje ni samo posameznikov, kot sem tudi jaz je dokaj jasno! Da pa EU-skupnost proti takšnimi systemi še do sem ni kaj konkretnega storila, je vzrok, da je zelo oddaljkena od prizorišča slovenskega ljudstva na osnovi slovenskih nikakeršnih komesarjev, ki sicer v Bruslju tičijo, a zastopajo le svoje lastne interese!


Bojazen in nezaupanje v našo Nemčijo bo pa še naprej služilo, kako slovenskim koalicijskim politikom z zavajujočim  ljudstvom skupaj protestirati proti  razprodaji državne lastnine in to predvsem proti Nemškimi kupci! Če je slovensko ljudstvo že res postalo tako bolano, da je vsem politikom ves čas do sem še samo nasedlo in na osnovi tega postalo razočarano z mislijo, da jih lahko reši še samo smrt, potem se morajo še samo napotiti k zdravnikim in želja jim bo slej, ko prej vsaj ta uresničena! Tudi to je en način slovenskega reševanja specifičnih političnih problemov Financ!


Seveda pa takšno početje ne prenesejo rešitve, se znebiti udbo-systema, če ljudje zboljujejo na razočaranju in tem primerno jim smrt ni daleč. Potrebno bo nastopiti ostreje proti vsem do sem, napačnimi političnimi interesi. To pa lahko napravijo v prvi liniji mladi, ko jih bo zadostno število nezadovoljnih predvsem še študenje, ki se znajo bolje organizirati. Šele, ko bo mladina šla množično na cesto se jim bodo pridruževale tudi potrebne množice odraslih tudi večinska skupina upokojncev, kateri ležijo z svojimi pokojninami izpod vsakega nivoja in ne na zadnje tudi vojska in policija saj se vsemi godi velika krivica katero povzročajo še vedno ves čas špekulantne slovenske vlade.

Čas teče ceste vas že dolgo nestrpno spremljajo in vedno znova  pričakuje, saj čutijo kako narodu pogum se iz dneva v dan pomnožuje! Ni več časa za bojazen, ni več posluha za zavajanje, in ni veš potrpljenja za poniževanje in zasužnjevanje. Nastopil je čas uresničevanja želja, nastopil je čas prebujanja in nastopil je čas, ki vam gre z zmago v nasproti! Zato stopite skupaj za en cilj, ki vas na koncu prehojenih ulic  čaka Zmaga! Zmaga uresničevanja lepše predvsem pa pravičnejše bodočnosti vsega europsko slovenskega naroda!!!

Franc Jazbinšek