Članek
“RESPEKT“
Objavljeno Dec 28, 2014

 

 

Če bi beseda Respekt postala dejanje v pravem smislu, bi lahko bila garant verodostojnosti slovenskega naroda!

 

Ko zgubimo respekt do osebe, se je moralo nekaj zgoditi, kar zdravi razum nemore več prenesti! povsem isto je, ko zgubimo zaupanje v svojo vladujočo državo in jo pričnemo obravnavati in kritizirati na vse različne načine, kako jo z skupnimi močmi probati postaviti zopet na stabilne noge. Ko se nam pa uzame respekt do verodostojnosti lastnega življenja, pa pokažemo državi hrbet in jo zapustimo!

 

Pa pričnimo pri respektu osebja, katero si respekta  nezasluži več. V času kjer se Slovenija že desetletja nahaja, je nemogoče še o respektu do kakeršnekoli osebe, kateri bi se predpisovala odgovornost sploh še govoriti! Zakaj nebo potrebno na široko pojasnevati, saj so postale same sebi potrebne in takšne osebe so v naših očeh zmeček, pa tudi, če ima vse mogoče titule na papirju, ostane še vedno zmaček, ki ni vreden, da živi!

 

V državi kje je zaupanje v njo tako močno upadlo, kot je to sedaj v Sloveniji, da morajo ljudje sami pričeti iskati rešitev preživetja, je na točki kritike brez meja in ljudstvo v nevarnosti. Vnetje ognja med nedolžnim delovnim ljudstvu je bilo vedno, ko so politiki ferzagali. Politično nastavljeni lopovi se v takšnem primeru vnetja ognja, ko so ga zakurili lepo  izognjejo krivde in jo zlahka prenesejo na Narod in sami pa iztopajo kot reševalci kriz.

 

Ko se pa uzame svojemu narodu verodostojnost do  življenje, pa pomeni, da bo slej, ko prej prišlo do rušitve vladnega systema v katerega so vsa leta usmirjali špekulantni politiki vseh vrst izkoriščevalnih metod, kako se v času prilike svojih mandatov čimbolj okoristiti brutosocijal produkta, bančnim oazam pa zagotoviti floriranje vsega svetskega  kriminala!

 

 

Zato “RESPEKT” v Sloveniji je že dolgo pokopan in iz grobov prihajajo vse pogosteje resnice vseh vrst iz različnih vladnih resorjev. Na osnovi vseh odkritih resnic je pa danes mogoče kaj v dobro spremeniti z željo, da se rodi na osnovi pridnega delovnega slovenskega naroda novi RESPEKT, ki bo cenil delovno silo vsega ustvarjanja brutosocijal produkta in skrbel za pravičnost, synergiefekta med ustvarjalnem potencijalu kot vladujočem. Predvsem pa, da se resnice negativnih dejanj nesmejo veš pometala pod preprogo, kar je pretežna krivda današnje krize v Sloveniji!

 

 

Ko bo Slovensko ljudstvo to doseglo, bo Slovenija zacvetela kot naljepše dežela na svetu v zaželjenih cvetovi vseh vrst in to tesno en ob drugem, ker se bomo vspodbujali v vsakodnevnem življenu, predvsem  čustveno obogatili in tudi materjalno se zadovoljili! Naj nebo to utopija, kar je v RESPEKTNO razvitih državah vsakodnevnost!

 

 

Verein slowenischer Unternehmer Baden-Württemberg e.V.

 Zdruzenje slov. poslovnezev

 c/o Franc Jazbinsek

 Johannes-Daur-Str. 22

 70825 Korntal-Münchingen

 Tel: ++49-(0)711-8385791

 Fax:++49-(0)711-3805613

jazbinsek-consulting@t-online.de