Članek
Zaupajte v sebe in ne v oblast, ki vas vodi v propast!
Objavljeno Aug 11, 2014

Nismo na prodaj in kljub temu smo se že prodali!

nekateri politiki pravijo;“nismo na prodaj“! To naj bi za pogotove tudi držalo, sigurno pa ne za večino. Kar veliko število naših politikov si je prodalo svojo dušo in delujejo danes kakor zobčaniki nekakšnega stroja, ki preša še vsa mogoča sredstva iz svoje mase ljudi. Tako se v resnično lahko reče, da se je slovenski narod, ker je sledil svojim izvoljencem iz katerih je napravil politike v večjem delu z njimi že prodal.

Prodal se je kruti usodi vseh vrst manipulacij korupcijskega značaja in se postavil v vlogo kot mazilno sredstvo satanskega stroja, ki bo nakoncu se sam v sebi zaribal, ker nebo mogoče še pridobiti mazila in se v sili sile nehote sam v sebi razpadel. Prodanost svoje verodostojnosti, kako si z potrebno špekulacijo zagotavljati visoki standart življenja je bilo vedno omejeno obdobje in je še danes tako.

Temu obdobju se pa slovenski narod sedaj vedno hitreje približuje in nič ga nemore več rešiti. Ko je seme, ki bi ga potreboval za novi nasad v večina zagnilo, je nemogoče še za pričakovati, da bi komu uspelo še dosešti zaželjenih rezultatov. Ljudje katerim so desetletja bile navade; „znajdi se in poskrbi, da boš čimveč potegnil iz države“, jim nebo mogoče spremeniti miselnost in pričeti za denar delati.

Teh je ¾ in tukaj smo kjer smo. Zakonodaja, ki vse to omogoča je dokaj načrtna in namenjena le špekulantim. Slovensko ljudstvo je postalo še samo kot sredstvo, s katerim je mogoče vse početi, ker je razbito na prafaktorje z sovraštvom hudobijo prestižnostjo, škodoželnostjo, katera vsa ta dejanja še kako odgovarjajo preostali eliti, ki se vseh teh negativnih dejanj močno okorišča.

Prebudila vas bo le centralna lakota, takrat bo pa že prepozno. Pisalo se bo o primeru, ki nam je iz zgodovine že poznan "REVOLUCIJA"! Ko bo to z številčnimi žrtvami, ki bodo plačale z svojim življenjem prišlo do dramatičnega zaključka, bo nastopila nova EPOHA časa v kateri nastopijo nekakšne spremembe, sprva v dobro celotnega ljudstva in z časom nato hitro izbledijo.

To se bo ponavljalo vse do časa dokler nebo tehnika prevzela z nastavljenimi socijalnimi programi pomembno mesto, ki ga človeška nemorala neobvlada. Le tako bo mogoöe onemogočiti špekulacije in korupcije vseh vrst. Do tega časa bo pa slovenski narod, podvržen iskoriščanju, poniževanju in skratka še vedno gledan kot sredstvo žrtve za 20%-tno elitno živečih LOPOVOV-TATOVOV-in množičnih PARAZITOV.

Daje na znanje: Franc Jazbinšek