Članek
Prva nogometna liga Slovenije in stave
Objavljeno Dec 05, 2019

Na športni stavnici bet at home bonus ste lahko v teh dneh stavili na 20. krog prve slovenske nogometne lige. To je tudi zadnji krog, ki pa nam je ze ponudil jesenskega prvaka. To je Ljubljanska Olimpija. Vseeno smo lahko včeraj videli zanimive tekme, tudi danes pa nas čaka še zadnja tekma med domačo ekipo Mure in gostujočim Bravom.

Sicer pa je smo v zadnjem krogu do sedaj ze lahko videli zmago Celja proti Taborju. Celje je v gosteh zmagalo kar z 4:0. Videli smo tudi pravo petardo Aluminija proti Triglavu z kar 8:1, kar je sploh rekord kluba v prvi ligi. Vsekakor takšne izdatne zmage niso pričakovale niti stavnice, med drugim tudi ne bet at home bonus, ki je za takšen rezultat imela prav gotovo kvoto višjo od 150!

No včeraj pa smo lahko videli izgubo točk Olimpije, ki je izgubila proti Domzalam. Toda to ni kaj veliko pomagalo Mariboru, ki je zopet samo remiziral proti ubobozenemu Rudarju. Maribor je tkao pridobil samo 2 točki, namesto 3 točk. Zaradi takšnih tekem se na koncu lahko klubu še kako kolca. Maribor je sicer zadnjo tekmi doma proti Triglavu razočaral, tako da bi še kako bolj nujno zmagati Rudar.

Kronavater je najprej Maribor povedel v vodstvo, dosegel je 10 gol te sezone. Toda potem je tudi zelo slabi Rudar zadel iz svoje prve priloznosti. Čeprav je Maribor pritiskal na gol knapov pa je ostalo pri 1:1. Maribor je tako trenutno na 3. mestu, zbral je 38 točk, enako število točk ima tudi mesto višje Aluminij. Prva pa je Olimpija z 42 točkami. Celje je na 4. mestu zbralo 34 točk, medtem ko je mura z tekmo manj na 5. mestu, zbrala je 32 točk. Mura bi se tako z današnjo zmago lahko prebila nazaj med top4 ekipe po polovici sezone. Več kvot pa preverite na športni stavnici bet at home bonus.