Članek
Janez KEPIC-KERN: Vsakdo, tudi ex t.i. Maršal J.B. TITO ima realnega OČETA in MAMO ! Morda bodo poslanci iz "delavske" LEVICE - veljavno dokazali - delavsko poreklo t.i. J.B. Tita!?'
Objavljeno Jan 11, 2021

Janez KEPIC-KERN: Vsakdo, tudi ex t.i. Maršal J.B. TITO ima realnega OČETA in MAMO ! Morda bodo poslanci iz "delavske" LEVICE - veljavno dokazali - delavsko poreklo t.i. J.B. Tita!?' To zoprno opravilo glede ex J.B. TITA !

Spoštovani beroči: na internetu je že dolgo in vedno več - kar prepričljiivih t,i, indicev, da vsem znani t.i. Maršal J.B. Tito -

ni bil po rodu iz Kumrovca.!? Npr.: dr. J.I. Deretić. "Josipa Broza iz Kumrovca ubili su 1939 - u Španjlskoj".  Intelektualec M. JOKIĆ: "TITO JE BIO VANBRAČNO DETE POLJSKE GROFICE M. i njezinog upravitellja imanja" itd.

Neotkrivena tajna Titovih pudlica

Op.: citatna, nekomerciaalna preposneta objava posnetka J.B.Tita na Brionih - z "gosposkimi" psički - pudlji.

Spoštovani beroči: Morda bodo pa sedanji poslanci iz sicer nič kaj "delavske" stranke "LEVICA" DALI POBUDO, DA S 40 LET PO SMRTI T.I. MARŠALA J.B. TITA - ponovno preveri, če dokumenti o njegovem rojstvu maja 1892 - sploh - so - verodostojn oz. zgodovinsko veljavni.

Vedno več je dvomov v domnevno verodostojnost tistih vpisov v rojstne knjige v HR Zagorju !?

Tudi zgornji prizor izjemne navezanosti exJ.B. Tita na gosposke psičke pudlje - nekoliko nakazuje - na drugačno realno otroštvo J.B. Tita - kot nam ga T.i. MaršalJ.B. Tito je bil le pomembna javna oz.. celo zgodovinsko-politična javna osebnost ex KP, ZK YU. Verjetno se vsi strinjamo, da je veščina dobrega igranja na klavir tudi težke klasike kot so virtuozne Etude F. Chopina - nenavadna veščina, za nekga, ki naj bi bil po uradni, vsiljevani nam biografiji - navaden kovinarski vajenec iz podeželskega Kumrovca.

V Sisku in v kasneje navajanih krajih njegovega bivanja - se ne bi imel - ne časa, ne možnosti - naučiti se dobrega igranja na klavir - za kar je potrebno cca 3, 4 leta vztrajnih vaj - kot vemo vsiljevalo v 20. st. t.i. uradno, verjetno politično vplivano zgodovinopisje ex KP, ZK YU inn kakršno smo morali poslušati v šolah.

Seveda psički PUDLJI -  niso nikakršen dokaz, da J.B.Tito ni bil rojen v Kumrovcu.

Ampak - družnih kužkov PUDLJEV v času njega otroštva v HR Zagorju - zagotovo, po vaseh - ni bilo.

PUDLJI SO BILI T.I. "STATUSNI SIMBOL"  - t.i. "gosposkega stanu" - imele so jih mestne in podeželske bogate gospodične in gospe - drug pa nihče.

J.B. Tito je v stalni družbi z zelo igrivimi PUDLJI - preživel vsaj zadnjih 15 let njega življenja.

Pudli so "nemoški, ženski" kužki.

Samo domneva: morda jih je bil vajen iz njega zgodnjega troštva - pri njega domnevni realjni materi, morda tistipoljski grofici M. - o kateri piše raziskovalec M. Jokić !?

Kako je Tito govorio o Igrama; posebno znakovite njegove riječi o  Dubrovniku i ulozi Igara u zimskim mjesecima

O.: citatni, nekomercialni preposnetek Tita za klavirjem iz 1950. let, 3,4 taki posnetki sože dolgo na internetu.

V

sedanjih kriznih časih t.i. COVID 19  pandemije - ta tema - ni ravno "usodno aktualna".

Vseeno pa sta klavir in psički PUDLJI - dve stvari iz realne biografije javne osebe J.B.Tito.

Enako:

vsekakor ima učeča se mladina na javnihšoah vseh stopenj - samorazumljivo - popolno pravico - do verodostojnih informacij o javnih osebah in dogodkih iz zgodovine !

In ne do domnevnih politično-ideoloških "pravljic" kakršne smo morali v šolah poslušati  mi, rojeni kmalu po 2. vojn.

Mar ne? LJ, 11.1-2021

L.r. :Janez Kepic-Kern, 68 let, nekaznovan, nealkoholik, polnih 40 let delovne dobe, ex knjižničar iz LJ,

Moji zapisi, zapisi, ki sem jih napisal in jih še bom napisal jaz, Janez Kepic-Kern sem, na meni OK platformo Publishwall - so mišljeni le kot "opozorilni", mene in druge - vzpodbudni - zapisi, vzpodbudni - za nadaljno dodelavo načetih tem, misl itd. ki se meni zdi, da so žive, obetajoče, da imajo pozitiven "potencial" - kot se pogosto reče.

Podpisani l.r. nisem član nobene politične stranke ali politične interesne  skupine. Moji zapisi tu – niso od nikogar – nič »naročeni« in niso  nič plačani !, Moja ozko osebna mnenja, misli itd. – so pač. Moja ustavna pravica – seveda.

KONTAKT:

E:info@sloveniana.si,

Le za polno predstavljene – seveda.