Članek
Farmaciji ni mar zdravje človeka
Objavljeno Jun 17, 2014

Marsikdo še ni slišal, da je naš celotni imunski sistem pogojen z zadostno količino H2O2 - vodikovega peroksida in posledično kisika. Proizvajajo ga levkociti, kot sestavni del imunskega sistema. Za preživetje je bistven, zato je zaužitje kolostruma takoj po rojstvu tako pomembno. V materinem mleku ga je namreč največ. Sicer ga lahko najdemo v svežem sadju, oziroma v vseh raslinah, saj nastaja s fotosintezo. Nekaj ga nastaja tudi v tankem črevesju. Preprečuje razmnoževanje candide.

Če hočemo, da bomo v telesu obdržali dovolj koristnih bakterij, jih moramo oskrbeti z dovolj kisika, ob čemer pa škodljive, anaerobne bakterije ne preživijo.

Obstaja preko 7000 objavljenih dokumentov o koristnosti vodikovega peroksida. Že leta 1783 je francoski zdravnik Caillens s kisikom zdravil tuberkulozo. Z njim so zdravili tako prehladna obolenja, kot tudi mnogo resnejša obolenja v zgodovini zdravilstva.

V 19. stoletju so z intravenoznim vodikovim peroksidom zdravili obolele za pjučnico, kožne bolezni, bakterijske okužbe možganov, otroško paralizo. V 50. letih je bilo izvedeno veliko eksperimentov na podganah s tumorji. Po nekaj tednih so tumorji izginili. Zdravniki v Nemčiji so za tretiranje rakastih obolenj prepisovali ozonske terapije.  Še dandanes se hiperbarične komore, kjer bolnik udihava 100% kisik uporabljajo pri zdravljenju Alzheimerjeve, Parkinsove bolezni, diabetesa, možganske kapi, poškodb možganov, paralize, avtizma. Zdravniki v Nemčiji so vodikov peroksid uradno predpisovali in kmalu so jih posnemali še v Rusiji in Kubi.

Danes ga poleg že omenjenih držav v zdravstvene namene uporabljajo še v Mehiki, Avstriji in Italiji.

Kljub številnim registriranim uspehom zdravljenja z vodikovim peroksidom, pa je ta metoda še vedno v eksperimentalni fazi.

Kar sam se na tole vprašanje ponuja odgovor. Zadeva je preveč učinkovita in farmacevtski industriji ne prinaša željenega dobička, zato zdravljenje s H2O2 prepogosto zamolčano.

Preprosta terapija:

Tri kapljice prehranskega 35% vodikovega peroksida popijte z dvemi dcl destilirane vode trikrat dnevno. Mešanica ne sme stati, popiti jo je treba takoj. Nato vsak dan povečujte število kapljic za eno. Terapija naj traja 23 dni, torej boste 23 dan popili 25 kapljic vodikovega peroksida trikrat dnevno. 24. dan začnete kapljice zmanjševati dokler spet ne pridete samo na začetno količino, torej treh kapljic. Tukaj se terapija konča.

Če je bolezen hujša in je zdravljenje še potrebno, lahko z uživanjem nadaljujete in sicer z vzdrževalno količino 15 kapljic vodikovega peroksida na dan.

Ne ustrašite se, če boste po prvem jemanju dobili rahlo drisko. To pomeni, da iz telesa izločate odmrle celice, saj je zaužiti vodikov peroksid očistil vaše telo.

Marsikdo je verjetno že slišal za oskidacijo, oziroma zakisanost organizma. Oksidacija v naravi povzroča rjavenje železa, porjavi prerezano jabolko itd. Torej naše celice se starajo in se poškodujejo, ter oksidirajo. Zato ljudje jemljemo antioksidante.

Zdrave celice imajo encimski plašč, ki jih ščitijo. Škodljive bakterije, virusi in drugi mikroorganizmi tega plašča nimajo in zato so dovzetni za oksidacijski napad. Prav vodikov peroksid je encimskemu plašču v pomoč in poveča njegovo učinkovitost.

Farmacija človeštvo počasi ubija. Ob objavljenem statističnem podatku pa se bo upravičeno marsikdo zgrozil.

V vseh vojnah na svetu na dan umre manj ljudi kot zaradi stranskih učinkov zdravil.