Članek
Le kaj si je mislila šefica Lumarja s svojim grdim, kritičnim pogledom na Bratuškovo
Objavljeno Feb 06, 2014

Gospodarstvenica iz Maribora ima verjetno polno glavo teh ljudi, ki nas sedaj peljejo - v prepad. Kaj se plete Bratuškovi po glavi in zakaj enostavno ne odstopi. Tako ona, kot njena nesposobna ekipa. Na ministrstvu za gospodarstvo smo brez ministra že nekaj mesecev, odstopil je zaradi razpisa, ki je sedaj razeljavljen. Razveljavljen zato, ker so iz Bruslja zahtevali razveljavitev. Namreč, komisija je bila nastavljena in denar vnaprej razdeljen. Tako se govori, presodite sami. 

Zelo zgovoren je tudi komentar Zlatka Haliloviča, ki pravi: 

Če imaš takšno Vlado, ki sredi največje naravne katastrofe v zgodovini države draži pogonska goriva, zunanjega sovražnika sploh ne rabiš. Ampak res, kot pri norcih....Alenka, glava ni samo za ogledalo....Res bi te rajši gledal za šivalnim strojem...,ker enostavno ne znaš....nisi dorasla zgodbi...Očitno si se obdala z najslabšimi svetovalci...

Torej ... je Bratuškova dorasla zgodbi?

vir slike: slovenske novice, link do objave je na tej strani. 

komentar živečega na notranjskem glede pomoči: "Ne, ne se, kot se govori se vsaj do ponedeljka ne. Je pa obsedno stanje pri nas, agregati na prikolicah z Nemcije in Avstrije so kar na cestah parkirani. Imajo svojo signalizacijo za zaporo ceste s seboj kar v prikolicah. Nasim elektricarjem ob vezavi na trafo postaje sploh ne pustijo blizu. Pa se ena... avstrijske ekipe imajo s seboj zdravnika, kuharja s poljsko kuhinjo, ves živež in talajo obroke še našim PGDjem..., naši gasilici od drzave se niso dobili toplega obroka. Se lepo vidi kako smo v pizdi."