Članek
Katja Špur odgovorna za slabo črpanje sredstev 2013 in 2014, zato svežega EU denarja ne bo!
Objavljeno Aug 07, 2014

... svežega denarja ne bomo videli še lep čas.

Katja Špur, ki odhaja v Washington na delovno mesto svetovalke direktorja medameriške razvojne banke na osnovi predloga odhajajočega ministra za finance g. Čufer je bila v času ministra Stanka Stepišnika imenovana za vršilko dolžnosti direktorice direktorata za evropsko kohezijsko politiko.''


							vir slike: slovenske novice


Ja in je na tej funkciji od maja 2013 do februarja 2014 odgovorna za slabo črpanje sredstev 2007-2013 in za to, da dokumenti za obdobje 2014-2020 (partnerski sporazum, strategija pametne specializacije in operativni program še niso potrjeni oz. sploh pripravljeni tako kot je treba), zato svežega EU denarja še lep čas ne bomo videli.

Za ''nagrado'' pa je bila danes s strani vlade poslana v tujino (IDB).

Bolj si nesposoben v naši državi (a imaš prave botre, ki te podpirajo ter prave atribute: globok dekolte, kratko krilo in visoke pete), bolj napreduješ.

Vsi, ki so naredili ''štalo'' v Sloveniji , odhajajo oz. težijo temu, da za nagrado odidejo na dobro plačana mesta v tujino PV AB, Špur, pa še kdo bo prilezel na plano...v Sloveniji pa puščajo samo pogorišče..

Pa kdo je ta Katja? Mislim, da jo je Čufar moral predlagati, ni iz njegovega klana namreč. Po moje bodo v Washingtonu dol padli, ko jo bodo vidli (oz. ko bodo vidl, za kaj vse še ni čula).. Ni čudno, da imajo tujci tako slabo mnenje o Slovencih. Pa toliko dobrega kadra je na razpolaga (ki so končali šolanje na tujih faksih, seveda).