KAJ SE BO MORALO ŠE ZGODITI, DA SE BOMO v Sloveniji OBNAŠALI DRUG DO DRUGEGA KOT LJUDJE ?

Spoštovani predsednik Mandatno-volilne komisije, dr. Mitja Horvat!

Glede na vaš dopis Vam sporočam, da bom stanovanje izpraznil in očistil do konca meseca in predal ključe v ponedeljek, 1.9. 2014. O tem sem vašo komisijo obvestil tudi še pred rokom za izpraznitev stanovanja. Ob dejstvu, da sem vas o tem že pisno obvestil, težko razumem Vaše grožnje s tožbo za izpraznitev stanovanja. To ne bo potrebno.

V obvestilu sem zapisal tudi razloge za zakasnitev. Naj jih navedem ponovno. Dalj časa sem bil v tujini, stanovanje pa je potrebno generalno očistiti, kar v sled tega dejstva ni bilo mogoče.

Glede na vse navedeno težko razumem vso "medijsko gonjo" in tudi reakcijo z vaše strani.

Se Vam osebno zdi tak odnos do bivšega poslanca korekten, primeren in spoštljiv ?

Ko je nova predsednica Vlade RS prevzela svoj položaj sem v knjigi Zakaj je Slovenija bankrotirala? opisal prizor odhajajočega predsednika Vlade in jo opomnil, da kar sejemo to žanjemo oziroma, da podoben prizor čaka tudi njo. Ali NE vaše stranke ob želji stranke ZAB glede vstopa v koalicijo to mojo napaoved ne potrjuje ?

Kdor se nespoštljivo obnaša do drugih tudi sam ni deležen spoštovanja. To se je zgodilo zdajšnji predsednici Vlade RS!

Gospa Marija Ferlič,  stara je 90  let , mi je pred časom zaupala njeno ugotovitev in sicer: "V trenutku, ko pridejo mali slovenski politiki na oblast enostavno POZVERINIJO!" Natančno to se dogaja  23 let.

Albert Einstein je zapisal, da "je definicija norosti delati stvari na enaki način in pričakovati drugačne rezultate". To dejansko pomeni, da imate VELIKO PRILOŽNOST, KI SO VAM JO DALI VOLIVCI, DA NA DRUGAČEN NAČIN DOSEŽETE BOLJŠE REZULTATE!" 

Kako se boste Vi počutili ali vaši poslanski kolegi, ko vas bodo čez leto ali dve "metali" iz stanovanja, kljub temu, da zato ni dejanskih razlogov, razen v človeški nadutosti ?

 Doslej so še vsi, ki so prišli na oblast imeli občutek, da so prijeli Boga za j....! Kam nas je to privedlo ?

 Manj ustvarimo kot porabimo, nižamo plače, pokojnine, štipendije, plače in višamo socialno stisko ljudi! To je rezultat tega, gospod Horvat, ker ne spoštujemo ljudi!

 

Ključe od stanovanja Vam bom prinesel osebno. Moje knjige pa so na voljo v parlamentarni knjižnici, podaril sem jih, da bi novi parlamentarci lahko prebrali, kaj je "moj" parlament delal narobe. SKORAJ VSE, ČESA SE JE LOTIL! Zelo naduto! 

Da bi spoznali ljudi in stvari se moramo o njih poučiti. Sam sem se seznanil z vsemi Vašimi deli in dosežki, ki so dostopni v javnosti. Čestitam!

 Sicer pa si je dobro čim večkrat  priklicati v spomin  MERILA VREDNOSTI ČLOVEKA:

·       "Eni merijo vrednost človeka v denarju,

·      drugi merijo vrednost človeka po položaju, 

·       tretji merijo vrednost človeka po izobrazbi.

Napačna merila!

·          Vrednost človeka je mogoče izmeriti  le v njegovi sposobnosti   BITI ČLOVEK!

 

Vse dobro Vam želim!          

 

                                                               Ivan VOGRIN

 

P. S.  Ker z strastjo pišem knjige je "ta zgodba" še eden izmed dokazov, da Sloveniji vlada "psihoza norosti," kar bo najbrž dober primer  za  naslednjo knjigo z naslovom SILA RESNICE .